Citat:
În prealabil postat de lareine
De ce nu stati rogu-va on topic. Doriana, zi tu ce te-a determinat sa treci la penticostali, te rog :) Ce anume nu a fost satisfacator in ortodoxie, dar a fost mult mai apetisant in cultul penticostal.
|
ok. Eu m-am nascut intr-un sat fara preot si am crescut intr-un dat cu BO de rit vechi, unde se predica in limba slavona. :) Cand am crescut am mers la spovedanie, impartasanie, am tinut posturile, dar nu aveam minimul de cateheza; adica sa stiu si eu ce este mantuirea, jertfa lui Hristos, Evanghelia, etc. Nu mi se spunea. Deci e o lipsa de informare si vestire a Evangheliei in BO. Ar trebui mai mult vorbit de Dumnezeu.
Am trecut prin probleme sufletesti si spirituale foarte mari, am cautat ajutor la preoti, moaste, adventisti, baptisti, dar nu am scapat de ele pana nu am intrat intr-o biserica penticostala . Oamenii se rugau, nimeni nu stia cine sunt si ce problema am, dar am simtit ca povara pe care o purtasem ani de zile s-a ridicat si de atunci problemele mele au luat sfarsit, fara ca macar fratii sa stie. A fost doar intre mine si Dumnezeu. Si asa am recunoscut ca acolo era Dumnezeu. Nu zic ca numai la penticostali este Dumnezeu, dar acolo a vrut El sa mi se reveleze si acolo m-a chemat. Pe altii ii cheama in alta parte, pe mine m-a chemat aici.