View Single Post
Vechi 03.12.2009, 15:36:44
lareine's Avatar
lareine lareine is offline
Senior Member

Data înregistrării: 02.12.2009
Locație: Altundeva
Religia: Ortodox
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru lareine
Implicit

Eu nu spun ca dau vina pe cineva (desi bineinteles ca dau, ca asa mi-e firea).
La Judecata de obste nu o sa dam noi vina pe cineva, ci faptele noastre se vor arata.
Poate o sa trebuiasca sa dau raspuns pentru varul meu, care e penticostal din propria sa alegere. As fi putut vorbi cu el despre asta, insa nu am facut-o.
O sa dau raspuns pentru ca eu i-am aratat prima data un joc pe computer fratelui meu si apoi el singur a ajuns dependent. Ai mei vor da raspuns pentru ca i-au permis fratelui meu sa fumeze, nu ei l-au indemnat insa i-au dat voie sa incerce, sa vada cum e, sperand ca o sa renunte singur. Ei bine a ajuns sa fumeze 2 pachete pe zi si nimeni nu mai poate face nimic.
O sa raspundem nu doar pentru lucrurile rele pe care le-am facut si care i-au influentat sau smintit pe altii ci si pentru binele pe care NU l-am facut. Asta e tot ce vreau sa zic.
Orice decizie luam e bine inteles luata cu puterea liberului arbitru, insa influentele familiale si culturale conteaza enorm si nu ne putem dezice de ele. Orice cuvant rostim sau NU rostim cand ar trebui - vom da socoteala.
Reply With Quote