View Single Post
Vechi 03.12.2009, 15:43:19
AndruscaCIM's Avatar
AndruscaCIM AndruscaCIM is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.08.2009
Locație: Germania
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de lareine Vezi mesajul
Poate ca tanjea pur si simplu si au venit penticostalii si i-au dat o portie buna si gustoasa din placinta lor. Cred ca asa se intampla cu multi, altfel nu am mai vorbi de "inselare".
Cand am vazut oamenii aia in pragul psihozei, in clipurile puse pe celalalt topic, nu m-am putut gandi decat ca suntem infinit de prosti si usor de manipulat.
Da, dar fiecare dintre acei adepti are libertatea si capacitatea inerenta de a alege intre bine si rau, asta este darul de la Dumnezeu...insa acei "harismatici" se simt bine in raul ala, nu fac nimic pentru a se curata de pacatele savarsite mereu...si nu au mintea limpede.

Doamne iarta-ma, asta este posedare in toata regula...si daca ar citi penticostalii Biblia cum trebuie ar vedea ca Mantuitorul ii vindeca pe indracitii care exact asa se comportau, si nu ca acela ar fi fost " Duhul Sfant" sau Doamne fereste vreun "dar"!!!!!

http://www.youtube.com/watch?v=FDk5-...eature=related

Daca mie mi s-a intamplat sa cunosc anumiti tineri care fumau marijuana si i-au invitat si pe romani sa participe, ar fi fost normal sau indicat ca noi sa o si facem doar pentru ca asa era contextul favorabil??? Nuuu...fiecare in functie de alegerile personale isi croieste viata duhovniceasca si si-o face cu mana lui in caz contrar...eu asa cred!

Se poate face usor o diferenta intre oamenii viciati, indepartati de Dumnezeu, intre exemplele de oameni care cad in diferite patimi si fac greseli constant si intre adevaratii credinciosi care inteleg si simt Ortodoxia...ori daca nu exista acest simt al lucrurilor, atunci macar sa se faca rugaciuni cu credintan la Dumnezeu pentru luminarea mintii, dar nu sa actionezi in virtutea haosului din suflet....
Reply With Quote