Citat:
În prealabil postat de Miha-anca
DA, vad ca adunam mere cu pere...
Pe mine nu ma "ocupa" logica, ci ma preocupa ca lucrurile sa aiba o logica. Si ca sa-ti dau un exemplu: eu nu ii urasc pe evrei, caci nu-i cunosc pe toti; iar din cei, pe care i-am cunoscut, nici unul nu mi-a dat motiv de ura. Asa ca fii amabil si nu mai fa atacuri la persoana inutil; tot in tine dai!
Da, mi se pare ilogic sa omoare evrei in contul bombei puse de rusi...
Dealtfel pe Antonescu tiganii il deranjau, nu evreii, care se stie ca au avut posibilitatea sa plece din Romania pe cale navala, cu cele mai diverse ambarcatiuni, mai mici si mai mari. Exceptand 2 vapoare, care s-au scufundat, restul au ajuns la destinatie. Acum stiu acest lucru, caci m-am documentat.
Si in loc sa ii acuzi pe altii de ura, mai bine ia sub lupa propria ta ura, omule!
|
Tu inca nu intelegi ca inoti in disinformatii si o istorie mincinoasa? Antonescu a dat voie soldatilor romani sa faca ce vor la evrei dar numai in Basarabia si Moldova. In progromurile facute in locurile astea ,armata romana a luat parte activa.Nu-i frumos dar fapte istorice nu se pot schimba.Inca un mit respandit de cei care 'sa spunem, nu faceauparte din cei care iubeau evreii este ca evreii,cu intrarea armatei sovietice in basarabia,au facut progrom la ostasii romani din Cernauti. Adevarul este ca armata rosie in care erau si soldati evrei,au pedepsit pe cei care au luat parte la progromurile din Basarabia.
Inca ceva care nu-i prima data ca amintesti: De fapt,in timpul IIWW evreilor nu li s-a dat voie sa paraseasca tara. Exceptia este cu vasul Struma care a fost scufundat in Marea Neagra. Nu au fost alte vapoare. Mai mult, evreilor nu li s-a permis sa treaca dintr-un oras la altul.
Singurii evrei care au ajuns la Palestina in timpurile alea au fost o grupa de cateva sute de copii din Polonia si Rusia care auemigrat adanc in Rusia si prin Iran au ajuns in tara. Pana azi ei sunt chemati copii Teheranului cu toate ca suntbatrani.