View Single Post
Vechi 03.12.2009, 15:54:19
AndruscaCIM's Avatar
AndruscaCIM AndruscaCIM is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.08.2009
Locație: Germania
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Doriana Vezi mesajul
Ok, m-ati intrebat, am raspuns la topic. Nu mai am ce spune. Adaug doar ca nu au venit penticostalii la mine, ci m-am dus eu la ei. [vad ca ii confundati foarte des cu altii care bat din usa in usa]

P.S. Andrusca, multe tari sunt musulmane, hinduse, comuniste...Lumea e crestina...pfff... Probabil traiesti in alta lume.
Eu vorbesc de Romania Doriana in caz ca trebuie sa specific pentru tine a nu stiu cata oara , desi ai sugerat in alte randuri ( cand ti-am adresat exact aceeasi intrebare si ti-am spus ca suntem crestini de 2000 de ani, desi tu ar trebui sa stii lucrul asta)...ca noi ortodocsii nu am fi destul de crestini in opinia ta, ca nu afli decat lucruri negative pe acest forum, ceva cu un caine consumat nu stiu unde ( deci atat ai putut tu concluziona aparent!!!)...si ca in opinia ta ortodocsii necesita increstinare penticostala dupa acesti 2000 de ani, recunosti????

Deci practic in Romania nu are niciun rost prozelitismul, corect???? pentru ca noi, dupa cum deja stii suntem crestini, ne vedem de treaba noastra...atata doar, daca nu cumva voi ati avea un interes in a-i vedea numai pe cei cazuti, in timp ce credinciosii ortodocsi induhovniciti sunt doar o cantitate neglijabila ( in opinia ta)!!!
Reply With Quote