In cazul meu sunt implicati personalitati cu functii ierarhice in Politie ,Parchet , Justitie . Dupa cum v-am scris am avut 4 avocati . Acum va intreb romani .
Cine are interesul ca acest adevar sa nu fie scos la suprafata ?
Poate unii vor spune : Poate d-na Mihalcea nu spune adevarul cu privire la tot ce s-a intamplat ?! Eu , cu mana pe inima , cu credinta-n Dumnezeu va spun , ca ceea ce ati citit in mesajele scrise de mine este adevarul . Adevarul pe care il stiu indentic si cei 4 avocati . Dansii nu ne-au aparat cinstit ,pt ca daca aratau adevarul faptelor ,multe ilegalitati iesea la suprafata , facute de infractori , de politisti ,de medicul legist ,de procurorul care ne-a anchetat ,de jutitie si la urma de avocati tradatori . Cam multi ,nu ? Romani ,ieri sotul meu a luat parte la acel miting ,numint 'Martisorul Coruptiei .' A discutat cu persoane importante , care lupta impotriva coruptiei , despre cazul nostru ,aratand probe ale nevinovatiei noastre si probe ale vinovatiei celor implicati . Aceste probe au ramas la persoana care v-a sti ce va face cu ele . Ne este foarte greu ,dar ce as putea face ? Daca gasiti vreo solutie mai buna de a rezolva acest caz ,nu ezitati sa imi dati un sfat . Sanatatea mea s-a deteriorat foart . Multi care ma cunosc imi spun :' D-na katy , mai puteti ? Doamne cata coruptie si minciuna poate sa exizte in cazul dvs ! Cati bani are doamna acesti infractori , daca atatea persoane s-au implicat ?' Eu le raspund :' Relatiile socrului lui Argeseanu , colonelul si procurorul , au intervenit aici in Petrosani ,in faza de urmarire penala . Aceasta faza de urmarire penala nu a decurs cum trebuie , din cauza ca nu s-au respectat articolele importante , din Cpp , care se aplica in asemenea cazuri . Iar la Deva am fost la plimbare si la dat bani avocatului Stef , pe care l-am ales la recomandare unei alte persoane .Judecatorul din Deva l-a fovorizat pe procurorul din faza de urmarire penala , pe Nicodim Ioan . Acestea este procuror la Petrosani ,dar apartine Tribunalului Hunedoara din Deva . Deci ,se intelege . Iar la Alba , cei implicati in ilegalitati au cerut ajutor altor persoane care ii puteau ajuta . Astfel nu imi explic de ce avocatii nostri nu au adresat unele cereri importante instantei , de ce au tinut in geanta actele mele medicale ,care atesta problemele mele de sanatate ,de pe urma loviturilor primite de la Argeseanu ? De ce instanta mi-a respins probele cu inregistrarile ,ca fiind nefondate ,motivand ca martorii mei au fost audiati si ca in declaratiile lor scrie ceea ce scrie in Rechizitoriu ? A citit cineva Rechizitoriul si ceea ce declara martorii nostri , noi , fam Mihalcea , martorii infractorilor si chiar infractorii ?Eu sunt sugura ca nu , ca astefel constatau , ca ce este scris in Rechizitoriu nu corespunde cu declaratiile nimanui . Romani , pe situl acesta pe care il afisez este adevarul meu si care vi-l spun de atata timp . Dati atentie probelor si veti constata ,daca am mintit sau nu .
Poate multe persoane , de pe acest site ,au criticat faptul ca eu am venit cu problema mea pe un site crestin ortodox.
Eu cred ca am facut bine aducand la cunostinta romanilor o problema grava ,aratand adevarul cu privire la cate licruri grave se intampla in Romania .
http://pic6.piczo.com/aparatidrepturile/?g=22476592&vsrc=preview