Citat:
În prealabil postat de Doriana
Lol, ce lista mare...
Si umilul si-a dat seama ca sunt asa numai pentru ca l-am intrebat ce motive avem sa nu intram pe forum?
[numai voi imi spuneti ca sunt beata pentru ca nu beau ce beti voi  ]
|
Pai cred ca poti simti o persoana si din cele cateva cuvinte, prin care a ales raspunda...nu, adica unii au aceasta abilitate?
Citat:
În prealabil postat de Doriana
Dar cei care ne fac prosti, nebuni, demonizati, mincinosi, satane, ce spui, au baut ceva? Sau li se iarta pentru ca sunt ortodocsi? Daca m-ar auzi pastorul meu [sau orice frate] ca fac prost pe cineva nu m-ar lasa necertata.
|
Sunt opinii argumentate si trebuie sa le respecti opinia, mai ales ca iti si argumenteaza pe baza celor spuse de voi si a celor vazute in cultul vostru!
Minciuna trebuie sa o depistezi, nesinceritatea la fel, prostia la fel si o simti, nebunii vorbesc ilogic si au mintea umbrita, demonizatii se manifesta ca si penticostalii atunci cand primesc "daruri"...iar daca asta e opinia lor, poti sa le demontezi argumentele prin ceva???
Dar cand i-au spus pastorului ca esti inregistrata pe un forum crestin ortodox pentru a face prozelitism nu ti-a spus opinia lui sincera despre ortodocsi si cum sa faci sa nu iei in considerare argumentele noastre sanatoase???
Nu ti-a spus oare pastorul ca celelalte Biserici nu mai au lumina, sunt blestemate si singura Biserica Adevarata e cea penticostala pentru ca primeste " daruri"...de fapt absolut toti credinciosii sunt atat de credinciosi incat daca ridici tonul putin la ei primesc darul instant si tremurator???
Deci, oare te-ar certa sau te-ar felicita, care este adevarul...fii sincera, incearca!!!!