View Single Post
Vechi 03.12.2009, 17:32:05
konijiro's Avatar
konijiro konijiro is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.04.2009
Implicit

Citat:
Tu inca mai crezi ca inteprinderile au falimentat, agricultura e la pamant, turismul la fel, autostrada A3 nu se mai termina, noi traim in saracie, educatia este jalnica samd pentru ca romanii sunt lenesi si necivilizati?!
Eu cred ca aceasta stare de fapt a fost cauzata de deciziile luate de romani imediat dupa revolutie. Uita-te la cehi, slovaci si polonezi. Au gasit puterea de a numi in fruntea tarii oameni care nu au fost comunisti, sau daca au fost, s-au lepadat de doctrina la modul real, nu declarativ, ca Iliescu.

Daca te uiti la anii '90 si la tot ce s-a furat atunci, vei vedea ca s-a furat tot de catre romani, nu de catre oameni din afara. Au fost si cazuri in care, intr-adevar, romanul a furat sau a cumparat foarte ieftin si dupa aia a vandut la un strain, mai scump. Dar as zice ca mai degraba profitul a fost motorul tranzactiei, nu vreun plan secret, de origine masonica.

Ne-am invatat cu ei, si am ajuns sa ni se para normal tot circul asta politic. Si uite de-aia nu se construiesc autostrazi, spitale si scoli. Pentru ca romanilor din fruntea Statului roman li se rupe. Si de ce li se rupe? Pentru ca stiu ca nu le putem face nimic.

Parerea mea e ca e nerealist sa dam vina pe masoni pentru situatia noastra actuala. Multe tari din fostul bloc estic o duc mai bine decat noi, iar diferenta majora intre noi si ei este ca, in 1990, au ales mai bine decat noi.

A da vina pe altii si a acuza conspiratii, in loc sa ne recunoastem propria neputinta e sport national, din pacate.
Traieste o viata implinita. Daca exista zei, si sunt drepti, nu le va pasa cat de devotat lor ai fost, ci vei fi binevenit datorita virtutilor de care ai dat dovada de-a lungul vietii. Daca exista zei, si sunt nedrepti, oricum nu ai vrea sa le fi devotat lor. Iar daca nu exista zei, atunci vei fi disparut pur si simplu, dar vei fi trait o viata nobila, care va ramane in amintirile celor dragi. - Marc Aureliu
Question everything.
Reply With Quote