View Single Post
Vechi 03.12.2009, 18:00:04
tricesimusquintus tricesimusquintus is offline
Banned

Data înregistrării: 09.05.2009
Religia: Alta confesiune
Implicit

Citat:
În prealabil postat de AndruscaCIM Vezi mesajul
...ba chiar unii afirma ca White este la fel cu Sfintii Parinti ( pe care ei nici nu ii citesc si nu ii respecta)!
Cred că ești doar confuză (precum îți arată zâmbiliciul) și nu mincinoasă. Arată-mi unde au afirmat adventiștii că White este la fel cu Sfinții Părinți. De câte ori nu am afirmat că noi ne luăm după Scriptură, nu după White (precum vă luați voi după Părinți).

Citat:
În prealabil postat de AndruscaCIM Vezi mesajul
Mie imi este greu sa vad cum toti cred si afirma ca citesc Sfanta Scriptura dupa Principiul Sola Scriptura si te si provoaca la discutii, insa daca ar fi aici prezenti reprezentanti a catorva secte...fiecare ar expune un punct de vedere diferit asupra Bibliei, de asemenea puncte de credinta diferite si chiar au satisfactia asta, si nu imi pot da seama cum se simt, ce simt...si ce pot gandi intr-un asemenea moment trist!
Am mai scris o dată, mă repet: cultele neoprotestante se aseamănă foarte mult în ce se diferențiază de ortodoxie, iar aceste diferențe sunt chiar cu privire la Scriptură. Ar trebui să vă dea mai mult de gândit acest fapt...