Citat:
În prealabil postat de Doriana
Huh? Unde am spus eu asta? Destul ca imi spui ca fac ce nu fac, nu mai imi spune ca spun ce nu spun. Si, crede-ma, ca asa e vocea mea, sunt obisnuita cu atacatori si trec peste. Ce sa le faci? Lasa-i sa-si faca placerea, le va trece. Sau nu poti crede ca sunt si unii carora nu le place sa vorbeasca urat? E suficient sa fii om, nu crestin.
|
Ai spus ca BC (deci si BO implicit) la fel ca si Biserica Protestanta au gresit, de moment ce acel pastor a fost excomunicat ...si asa se face legatura cu conceptia ta despre cei deosebiti si plini de credinta care sunt urmati => astfel Bisericile celalte au gresit pentru ca nu au putut vedea cat de daruit a fost acel pastor fondator, plin de credinta si iubire de Dumnezeu, si deci sunt blestemate si in intuneric...drept urmare luandu-li-se lumina, sau nu crezi tu asta?
Pai atunci de ce a fost excomunicat acel pastor, pentru ca a fost atat de daruit...sau pentru ca a fost privit ca un mare eretic??
Acestea sunt opiniile tale...se ia lumina, sunt blestemati cei care gresesc, BC a gresit...si Dumnezeu nu iarta si blestema pe cei care gresesc!!!!