View Single Post
Vechi 03.12.2009, 18:05:59
AndruscaCIM's Avatar
AndruscaCIM AndruscaCIM is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.08.2009
Locație: Germania
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Doriana Vezi mesajul
Huh? Unde am spus eu asta? Destul ca imi spui ca fac ce nu fac, nu mai imi spune ca spun ce nu spun. Si, crede-ma, ca asa e vocea mea, sunt obisnuita cu atacatori si trec peste. Ce sa le faci? Lasa-i sa-si faca placerea, le va trece. Sau nu poti crede ca sunt si unii carora nu le place sa vorbeasca urat? E suficient sa fii om, nu crestin.
Ai spus ca BC (deci si BO implicit) la fel ca si Biserica Protestanta au gresit, de moment ce acel pastor a fost excomunicat ...si asa se face legatura cu conceptia ta despre cei deosebiti si plini de credinta care sunt urmati => astfel Bisericile celalte au gresit pentru ca nu au putut vedea cat de daruit a fost acel pastor fondator, plin de credinta si iubire de Dumnezeu, si deci sunt blestemate si in intuneric...drept urmare luandu-li-se lumina, sau nu crezi tu asta?

Pai atunci de ce a fost excomunicat acel pastor, pentru ca a fost atat de daruit...sau pentru ca a fost privit ca un mare eretic??

Acestea sunt opiniile tale...se ia lumina, sunt blestemati cei care gresesc, BC a gresit...si Dumnezeu nu iarta si blestema pe cei care gresesc!!!!
Reply With Quote