View Single Post
Vechi 03.12.2009, 18:14:35
Doriana Doriana is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.11.2009
Religia: Alta confesiune
Implicit

Citat:
În prealabil postat de AndruscaCIM Vezi mesajul
Ai spus ca BC (deci si BO implicit) la fel ca si Biserica Protestanta au gresit, de moment ce acel pastor a fost excomunicat ...si asa se face legatura cu conceptia ta despre cei deosebiti si plini de credinta= Bisericile au gresit pentru ca nu au putut vedea cat de daruit a fost acel pastor fondator, plin de credinta si iubire de Dumnezeu, si deci sunt blestemate si in intuneric...drept urmare luandu-li-se lumina, sau nu crezi tu asta?

Pai atunci de ce a fost excomunicat acel pastor, pentru ca a fost atat de daruit...sau pentru ca a fost privit ca un mare eretic??

Acestea sunt opiniile tale...se ia lumina, sunt blestemati cei care gresesc, BC a gresit...si Dumnezeu nu iarta si blestema pe cei care gresesc!!!!
Mai, despre ce pastor vorbesti? De Luther? Pe vremea lui era doar BC si BO. Si nu generalizez. Tu esti de acord cu inchizitia si indulgentele? Daca nu esti de acord inseamna ca urasti si BC, si protestantii, si BO?

A fost excomuniocat pentru ca a refuzat sa retracteze ce a scris: anume ca indulgentele erau un abuz si altele de genul asta.

Daca omul greseste trebuie sa-i spui, nu-i nici o crima, il indrepti de pe calea cea rea. La np e ceva obisnuit sa-i spui omului unde greseste ca sa se indrepte. Nu-i cu suparare ca-i lezezi orgoliul. Chiar daca sunt din biserica mea, suntem oameni si gresim. Poate nu ne dam seama; ne spune altcineva si ne indreptam. Dar tu crezi ca daca spui ca un preot sau pastor sau papa a gresit darami biserica. of, of...ca preotii / pastorii /papa or fi imuni la ispite

Am spus ca Dumnezeu dezleaga blestemele daca te pocaiesti si te iarta. Cu ultima fraza chiar ai cazut in minciuna.
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14

Last edited by Doriana; 03.12.2009 at 18:16:43.
Reply With Quote