View Single Post
Vechi 28.02.2007, 13:43:33
Catalina Catalina is offline
Senior Member

Data înregistrării: 15.12.2006
Implicit

Am postat povestea mea pe multe site-uri pt a arata tututror romanilor ca in Romania se intampla lucruri foarte grave si in loc sa luptam impotriva infractionalitati si a coruptiei , stam nepasatori si privim cum sunt sacrificati oameni nevinovati , pentru a acoperi faptele infractionsale ale celor care le fac cu buna stiinta .
'Un test atat de lung' poate fi citit , numai daca ai bunavointa si daca te intereseaza necazul unei persoane . Eu citesc teste mult mai lungi ca acesta pe alte site-uri .
De ce am dat numele celor implicati ? Pentru a arata ca spun adevarul si ca imi asumn responsabilitatea juridica pt cele scrise . Cati romani au curajul sa lupte cu minciuna si coruptia ? Tu Pet ai curaj sa lupti impotriva raului ?
Daca ai trai in cartierul in care locuiesc eu ,ti-a da seama cat de periculoasa este acesta zona . Cauta pe internet date despre acest cartier si ai sa vezi despre ce vorbesc . Bata este un lucru mic in comparatie cu armele care se folosesc . Vreau sa iti spun ca acesta bata am luat-o pt a ne apara ,nu pt a ne razbuna ,cum poate ai inteles tu . La violenta nu se raspunde cu violenta ,asta cred eu . Eu am cerut si cer ajutorul institutiilor competente pt a ne ajuta ,asa cum am facut intotdeauna . Acest infractor Argeseanu , cei doi complici ai lui si martorii mincinosi ai acestora trebuie sa primesca o pedeapsa pe masura faptelor lor . Pet , daca complicele lui Argeseanu , Geonea Robert nu-i smulgea bata din mana in momentul in care acesta ma lovea in cap ,maini si peste picioare ,acesta nu se oprea , continua sa ma loveasca pana ma omora . Am scris cum i-a zis acesta lui Argeseanu ' Las-o ma ca o omori ' si in acel moment i-a luat bata . Deci si com plicele luiArgeseanu a constatat care era intentia lui . Elsasser a vazut si acest lucru , dar minte ca nu l-a vazut . Eu am aflat ce a vazut , de la un prieten de al sotului , care i-a povestit sotului meu ce i-a povestit acest Elsasser .De ce a mintit ,cand a jurat cu mana pe Biblie ? Asta este o barfa ,dupa parerea ta , nu a tuturor . Nu trebuie sa vorbesti in numele tuturor .
Ai scris :
' Si inca o chestie, daca tot o tineti asa mult cu Dumnezeu, ramaneti cu Dumnezeu, oricum rau facatorii vor raspunde la judecata de apoi, in fond, nu asta conteaza?'

Ai citit vreodata Biblia Pet ? Citeste-o si o sa inveti ceva din ea .
Dumnezeu poate m-a trimis pe acest site si poate ca interventia ta nu este intamplatoare . Nu crezi ? Dumnezeu ne invata sa luptam noi insine impotriva raului , nu sa asteptam ca El sa faca tot . Sa astept judecata de apoi , pt a fi pedepsiti infractorii si cei care ii sustin ? Asta inseamna sa imi sacrific unicul fiu . Iti dai seama ce imi ceri ? Ce fel de mama as fi daca as urma sfatul tau . Ai copii ?

Reply With Quote