View Single Post
Vechi 03.12.2009, 20:54:22
Danut7 Danut7 is offline
Banned

Data înregistrării: 30.07.2009
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Doriana Vezi mesajul
Poate sa insemne si geografie...Ce e sfant in istoria asta, afara de sentimentul nationalist pe care o da?

Uite care e problema cu istoria. Acum 200 de ani Romania a cedat Basarabia. Acum istoria s-a schimbat in Moldova. Se spune ca Basarabia a fost pamant sovietic luat de romani.

Apoi, Cornilescu a fost hirotonit preot - calugar acum 100 de ani. Deja se spune ca nici macar nu a fost ortodox.

Apoi, istoria crestinismului citita de mine nu e aceeasi cu cea citita de voi. s.a.m.d.

Deci istoria e subiectiva, depinde de istoric, se schimba la fiecare suta de ani, d`apai la 2000...Fiecare scoate ce istorie ii convine si nu e nimeni sa-l verifice. Tot istoria si arheoogia au gasit si ca omul vine din maimuta. Deci de aceea nu dau mare credit istoriei.
Nimenea nu a zis ca va fi usor.De aceia trebuie sa cercetezi.

Oricum marturisirile doctrinare pot vi verificate foarte usor mai ales prin prisma bogatei mosteniri patristice.Prin scrierile Sfintilor Parinti.

Acesta este postul meu cu numarul 666.Nu stiu de ce dar simt nevoie sa-l aclam si sa trag lauri.Obiectivul meu e pentru azi e 667.

Numa` bine.
Reply With Quote