Citat:
În prealabil postat de anna21
Nu stiu mare lucru despre fumat, de aceea nu am vrut sa fiu radicala. (Ca este usor sa condamni daca nu ai fost ispitit de acel pacat.) Eu nu ma pot lasa de baut cafea, asa ca nu ma grabesc sa arunc cu pietre in fumatori.
Eu sunt convinsa ca cele mai mari pacate nu sunt fumatul, curvia, mancatul peste masura etc.. ci acelea pe care le facem cu gandul si cu cuvantul.
|
Finalizarea , tot în faptă e cea mai gravă ! Apoi, nu e vorba de a fi radicali , ci obiectivi ! Nu aruncăm cu pietre, căci nu putem , find noi înșine în păcate , dar dreapta socoteală e una, a judeca e alta ! Cafeaua ? Nu , nu cred că-i păcat , din moment ce și la mănăstiri se mai servește. Vsovi e luptătorul înverșunat al cafelei, dar asta deja e altă socoteală. Acum , chiar de suntem în afara subiectului, mă întreb , oare E-urile și toți aditivii ce-i luăm cu bună știință , nu sunt păcate, scurtându-ne cu voia noastră viața ? Cred că da ! Cafeau este mult mai inofensivă , ba chiar benefică în cantitate mică, precum ciocolata și alte asemenea. Țigara și E-urile sunt totuși cancerigene , favorizează moartea . Scuze , pentru ieșirea din tema topicului !