View Single Post
Vechi 03.12.2009, 21:35:17
AndruscaCIM's Avatar
AndruscaCIM AndruscaCIM is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.08.2009
Locație: Germania
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Doriana Vezi mesajul
Nu i-am judecat pe apostoli, le datoram foarte mult, sunt parintii nostri spirituali, am o mare recunostinta pentru ei, dar ceea ce au ei deosebit este Dumnezeu. Fara El n-ar fi facut nimic din ceea ce au facut.

Nu spun ca ei sunt jos, ci ca si pe tine Dumnezeu te vede sfant daca Duhul lui Dumnezeu locuieste in tine. De aceea trebuie sa avem mare grija ce gandim si ce vorbim, caci suntem temple ale Duhului Sfant.
Ei nu au facut nicio asceza, nu au suferit moarte martirica, nu si-au dedicat viata lui Dumnezeu...au trait ca tine nu?????

Te pomenesti ca vrei sa dai de inteles ca ai primit darul si esti ca Sfintii Apostoli deja, am dreptate??? Deci tu mai poti gresi, dar esti sfanta orice ar fi, corect!!!!

Sfintenia e un dar asa care vine peste om intr-un anumit moment si gata????.... sau asta e de fapt treapta finala si Sfantul fiind atat de smerit nici nu isi pune macar problema ca e sfant, ci se considera un putregai si atat?

Daca faci un pacat pe patul de moarte esti tot sfant...darul nu are nicio treaba nu, ramane acolo incapatanat sau cum!!!!????