Subiect: Holocaustul
View Single Post
Vechi 03.12.2009, 22:36:10
RuhKara's Avatar
RuhKara RuhKara is offline
Junior Member

Data înregistrării: 18.02.2008
Locație: Miercurea Ciuc
Religia: Ortodox
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru RuhKara Send a message via Skype™ to RuhKara
Implicit

ORIENTARI...precum am spus...fiecare privim lucrurile din alt punct de vedere... ce are Dumnezeu cu faptul ca nu-l consider pe mihai rege... Carol a avut meritele lui dar el si-a ales camarila care .... Romania Mare... exista in inima fiecarui roman...(roman nu locuitor in Romania)...unirea nu tine de mine sau de cel de langa mine in mod direct...iar faptul ca il pomenesc...e treaba mea pe cine trec in pomelnic...si in plus eu stiu ca a pomeni nu inseamna a-l trece in pomelnic...romana asta bat-o vina sa o bata ca e tare grea...vom muri si vom afla atunci tot adevarul si sunt sigur ca nu e deloc asa cum incercam fiecare din noi sa-l prezentam...regi...eu am domnitori si nu regi...il am pe Stefan, pe Mircea, pe Cuza, pe Tepes...Dumnezeu sa le dea sanatatea regilor sau regelui mihai...dar pana ajunge ca si Carol I mai are de supt la sanul tarii pe care a lasat-o in mana rusilor si la care vine acum si ii smulge din patrimoniu cateva lucruri pe care le considera ale lui..., ...daca e sa recunosc un rege atunci ala e Carol I...si sa dea Bunul Dumnezeu ca sufletul lui sa se odihneasca in pace si bucurie.totusi imi cer iertare daca uneori pe acest forum am devenit putin mai patimas....

Last edited by RuhKara; 03.12.2009 at 22:39:56.
Reply With Quote