View Single Post
Vechi 03.12.2009, 22:51:08
cristiboss56's Avatar
cristiboss56 cristiboss56 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.12.2006
Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de elizabeta Vezi mesajul
Intr-adevar, este aproape imposibil sa consolezi un parinte in asemenea situatie...si cred ca este foarte foarte greu sa-ti pastrezi credinta. Dar am intalnit familii care sunt la biserica si cimitir in fiecare zi dupa ce-au pierdut un copil - ii vad, ne intalnim aproape de fiecare data cand merg si eu dimineata.
Si sunt calzi, prietenosi, te trateaza cu dragoste, desi este vizibil cat de mult sufera.
Pe unii , suferința, îi îmbunează, îi înțelepțește, îi schimbă radical în bine, dar tot atât de adevărat că unii devin de nerecunoscut . Fiecare om, fiecare suflet e un unicat , nu putem generaliza , la suferință răspundem diferit , după firea și tăria omului , dar nu în ultimul rând , după legătura ce o are fiecare cu Dumnezeu. Sfântul Grigorie Decapolitul , s-a rugat pentru a primi SUFERINȚA , și după un an de boală cumplită, a plecat la Domnul. S-a întrecut pe sine , dar a fost sfânt , un mare Sfânt . Să ne dea Dumnezeu fiecăruia după puterea noastră , să ne putem duce CRUCEA cu demnitate și credință până la sfârșit . Așa să ne ajute Dumnezeu ! Amin ! +