Citat:
În prealabil postat de Doriana
Nu, nu vreau sa-ti prezint dovezi. Tu esti tu si nu accepti demonstratii venite de la un ne-ortodox, deci nu ma consum. Imi e de ajuns ca stiu eu deocamdata. Daca vrei sa afli sincer adevarul Dumnezeu ti-l va arata.
TRADÍȚIE, tradiții, s.f. Ansamblu de concepții, de obiceiuri, de datini și de credințe care se statornicesc istoricește în cadrul unor grupuri sociale sau naționale și care se transmit (prin viu grai) din generație în generație, constituind pentru fiecare grup social trăsătura lui specifică. ♦ Obicei, uzanță; datină. ♦ Informație (reală sau legendară) privitoare la fapte ori evenimente din trecut, transmisă pe cale orală. [Var.: (înv.) tradițiúne s.f.] – Din fr. tradition.
deci traditia nu poate fi gasita in Biblie, caci Biblia e inceputul crestinismului, prima generatie
|
Si tu accepti "demonstratii" de la Ortodocsi vrei sa spui??? De ce ceri dovezi..ce nevoie ai tu de dovezile noastre totusi...cand le ai pe alte tale si ar trebui sa iti fie de ajuns??
Vrei sa spui ca ala e singurul dar primit de asa o mare credincioasa ca tine?? Dar parca spuneai " Cere si ti se va da!"...ce ti s-a mai dat tie in afara de acest dar indus de Pastor???
Nu, eu chiar asa vrea sa stiu...asta e singurul tau argument pentru credinta acestei secte?
Pai numai secta asta sustine acest lucru, si multumeste ca nu i-a trecut pastorului prin cap ca Duhul Sfant te face sa muti camioane...atunci vedeau adeptii cat de credinciosi sunt!!!!
Te intreb inca o data, cum a infiintat acel predicator o asemenea traditie??? Toti crestinii din primul secol si pana in al XIX lea, au primit acest dar...sau el a fost singurul care si-a imaginat acest lucru?
Pe ce se bazeaza traditia lui, unde a vazut o continuitate a ceea ce a banuit ca a primit el " Predicatorul american
Charles F. Parham a început să susțină, bazandu-se pe mai multe versete din Noul Testament, că asupra celor credincioși incă mai coboară
Duhul Sfânt?"
Traditia nu poate fi gasita in Biblie??? Care e generatia de dinaintea predicatorului care a primit Duhul Sfant asa cum l-a primit el????? Pe ce baza contestati voi atunci Sfanta Traditie...pe motiv ca nu o gasiti in Biblie???=))
Inca mai coboara, inca mai coboara in imaginatia lui si a adeptilor, sau cum???