View Single Post
Vechi 04.12.2009, 15:27:02
anaana71's Avatar
anaana71 anaana71 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 06.11.2009
Religia: Ortodox
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru anaana71
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Doriana Vezi mesajul
Ba, ma uit la tine, ca tu spui ca ai credinta adevarata. Si ma uit si eu sa vad ce face credinta adevarata dintr-un om. Asa vad si cat de adevarata e.

Pentru voi totul e doar o lupta cu sectarii... Din fericire mai sunt si ortodocsi seriosi pe aici.
asa zic si eu, noroc ca macar noi suntem seriosi, noi ortodocsii. tu esti pe un site ortodox, daca ai stii ce inseamna sa fii ortodox, ai intelege ca nu ne poti converti sau nu vei putea gasi toleranta pentru eretici. dar tu tii mortis sa-l vedem pe diavol pe post de Dumnezeu. nu se poate. citeste ce inseamna sa fii ortodox si pe urma vei intelege si cum gandim si simtim. pana atunci nu ai decat sa faci polemica, sa vorbesti in contradictoriu, sa ai ochelari de cal, si sa te crezi "mai om decat noi", sa fii oaie si nu capra, sa fi frustrata, neinteleasa, plina de Duh, etc. Trebuie sa intelegi ca ortodocsii nu sunt toleranti cu sectari, dar ca sa intelegi asta trebuie sa citesti mai mult decat ce vi se da la casa de rugaciuni. in cazul in care nu te preocupa asta (a-l intelege pe ortodox) n-are rost sa mai "propovaduiesti" in van.