View Single Post
Vechi 04.12.2009, 15:28:58
AndruscaCIM's Avatar
AndruscaCIM AndruscaCIM is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.08.2009
Locație: Germania
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Doriana Vezi mesajul
Foarte interesant. Tu imi arati mie ce se intampla in biserica mea, bazandu-te pe niste filmulete de pe you tube, postate de bindersamuel, despre care am mai vorbit. Nu crezi ca as sti mai bine ce e acolo? Sau ca esti cam credula? De fapt asa vrei tu sa fii; iti slujeste scopurilor tale. Mai ales ca ti-am spus ca sunt false si stii, dar continui sa te distrezi cautandu-le, cum spunea si trice, asta e reavointa.
Da, reprezentative pentru Biserica ta...dar tu nu ai filmulete de genul asta? nu te-a inregistrat nimeni cand bolboroseai..ca doar nu erai singura in Biserica, toti il primesc in masa parca? Vreau sa vad Adevarul si eu, sa ma ajuti...nu vorbe fara dovezi!

Sunt trucate, sau ce vrei sa insinuezi? Lucrurile alea se intampla e in cateva tari, case de adunare din America, o tara latina pe acolo, conferinte...deci nu incerca sa insinuezi ca filmutele alea sunt trucate si filmate de 3 rau voitori intr-o garsoniera...si cu camera lui Bindersamuel!!!
Dar iti e rusine sauce, e vorba de credinta mare a penticostalilor Doriana...sau nu e credinta aia, atunci ce e?

Daca aia sunt mai credinciosi decat tine, de ce faci pacate si afirmi ca nu au credinta?

Ei spun ca e Duhul Sfant si cade peste toti in felul ala, de ce nu esti de acord?

Charles tremura, si era chipurile plin de "Duhul Sfant" nu"? A pus el la indoiala acest lucru?

Trebuie sa respecti urletele alea Doriana, inseamna credinta...ei asa "il cunosc" pe Dumnezeu, asa le "vorbeste" Dumnezeu...de ce esti atat de superficiala?

Vrei sa spui ca si cantecele ortodoxe de pe youtube ne fac pe noi sa ne simtim prost, sau sunt puse cu rea vointa acolo...asta vrei sa insinuezi?
Reply With Quote