Citat:
În prealabil postat de Doriana
Pentru ca nu meriti.  Vrei doar sa te certi, iti place mistocareala, iar eu sunt satula . Ti-am spus ca nu ma intereseaza subiectul.
|
Alea sunt niste intrebari despre cultul tau, sunt niste intrebari simple si care pot elucida "misterul"...nu poti sa imi raspunzi in cateva cuvinte?
Tot spuneai ca sunteti foarte credinciosi, primiti daruri ( de fapt numai 1) si ca noi romanii suntem blestemati si de aia suntem saraci, in nevoi si in necazuri, fara autostrazi, drumuri reparate si salarii mari...din cauza ca suntem necredinciosi, deci nu asa ca voi....plini de Duhul Sfant!!!
Am vrut sa stiu care e traditia voastra, pentru ca refuz sa cred ca tu crezi ca ar fi putut incepe o data cu predicatorul Charles, iar tu raspunsul asta il eviti....pentru ca iti dai seama ca nu poate avea nicio legatura cu Biserica ( fara nume) si cu Sfintii Apostoli??
Mi se pare normal, atunci nu ai cum sa ne vorbesti de Adevar, cand tu il ocolesti pentru ca te doare si imi imaginez cat este de dureros sa refuzi sa crezi in istorie, in Istoria Crestinismului, in Biserica "fara nume", in hotararile sinodale, in Sfintii Parinti, in Sfinti, in sfintenie...si toate astea din cauza unui om ca Charles, care nu e legat de Crestinismul Adevarat prin nimic!