View Single Post
Vechi 05.12.2009, 17:24:44
AndruscaCIM's Avatar
AndruscaCIM AndruscaCIM is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.08.2009
Locație: Germania
Religia: Ortodox
Implicit

[quote=valy72001;188296]
Citat:
În prealabil postat de AndruscaCIM Vezi mesajul
Eu sunt ortodoxa, insa nu am avut ocazia sa aflu ce confesiune ai tu...mi-ai putea spune te rog ce confesiune ai?

E foarte la subiect intrebarea...

Aseara am avut rabdarea sa prezint intr-o ordine coerenta normele dupa care imi ghidez credinta. Apoi daca le citesti si nu esti lamurita inca, iti voi spune. Dar ma indoiesc ca facandu-ma prost, cu o gandire normala si nesanatoasa nu ai parcurs totusi ceea ce am postat. Dumneata subscrii cu toata lumea fara sa cercetezi? Ortodoxa esti de asemenea pentru ca ceilalti zic ca-i bine asa? Nu ai convingeri si pareri proprii? Este de ajuns sa pacatuiesti doar pentru ca si ceilalti din Biserica (nu o sa folosesc cuvantul secta pentru a nu va jigni - sectele se deosebesc conform legii) voastra fac asa? Astept totusi cereri de iertare. Si nu glumesc acum!

23. Deci, daca iti vei aduce darul tau la altar si acolo iti vei aduce aminte ca fratele tau are ceva impotriva ta,
24. Lasa darul tau acolo, inaintea altarului, si mergi intai si impaca-te cu fratele tau si apoi, venind, adu darul tau.
25. Impaca-te cu parasul tau degraba, pana esti cu el pe cale, ca nu cumva parasul sa te dea judecatorului, si judecatorul slujitorului si sa fii aruncat in temnita.
26. Adevarat graiesc tie: Nu vei iesi de acolo, pana ce nu vei fi dat cel din urma ban.
Te-am rugat sa imi spui confesiunea din care faci parte!!!! Dar am inteles, ai o retinere.....