Citat:
În prealabil postat de AndruscaCIM
Celelalte Biserici Crestine de ce nu tin Sabatul?
|
Întrebarea aceasta trebuie să le-o pui lor, nu mie.
Citat:
Cum a inteles White versetul acesta " 2 Corinteni 5,17: Deci, dacă este cineva în Hristos, este făptură nouă; cele vechi au trecut, iată toate s-au făcut noi"
|
Chiar te interesează, sau vrei să-ți bați joc ca și până acum? Câte cărți ale Ellenei White ai citit pentru a-ți permite să-i judeci ideile? În afară de atitudinea aceasta batjocoritoare [vis a vis de ea] nu am văzut până acum la tine. "Că ei vă spuneau:
În vremea de pe urmă vor fi batjocoritori, umblând potrivit cu poftele lor nelegiuite. Aceștia sunt cei ce fac dezbinări,
(oameni) firești, care nu au Duhul." (Iuda 1.18.19)
Citat:
De ce estea Legea Noua, Noul Testament si nu este numit Vechi? Daca tot Vechiul Testament este respectat de voi...ce importanta are Noul Testament totusi si care este sensul lui pentru voi, adventistii si pentru iudei care nu l-au primit?
|
E bine totuși că începi să-ți pui întrebări. Îți pun și eu una ajutătoare: unde scrie de Vechiul Testament și de Noul Testament (în afară de coperți bineînțeles)? De ce "legea nouă" este mai veche decât "legea veche"? Cred că te vor ajuta să-ți răspunzi singur la propriile întrebări.