Subiect: AVORTUL!
View Single Post
Vechi 28.02.2007, 21:58:55
Va_iubesc Va_iubesc is offline
Senior Member

Data înregistrării: 28.09.2006
Implicit

Citat:
În prealabil postat de PET
Daca e sa te iei dupa biblie totul e pacat :)

Nu zic ca un avort nu e o trauma, trebuie totusi sa nu judecam alte persoane sau mai ales sa interzicem avortul doar pentru ca biserica zice ca e o crima.
Draga PET,

Cum ai ajuns tu la concluzia ca "Daca e sa te iei dupa biblie totul e pacat"? Eu am vazut ca Biblia iti permite sa mananci, sa dormi, sa vorbesti, sa traiesti in societate, sa muncesti, sa ai un sot, sa ai o intimitate cu acel sot, sa te bucuri de copii, sa te bucuri de tot ce a creat Dumnezeu. Lipsa de masura sau graba conduc la pacat, dar in nici un caz nu putem spune ca "totul e pacat". Oare tu chiar ai citit Biblia? Spune-mi, te rog, unde scrie ca ar fi pacate cele de mai sus.

Spui ca biserica zice ca avortul e o crima. Da, dar nu numai biserica, ci si stiinta zice acelasi lucru. Uite, am niste prieteni, o familie casatorita acum un an. Acum prietena mea e insarcinata in luna a 6-a la inceput. Ieri am vazut pozele de la ecografie si am vazut fata fetitei (va fi o fetita), am vazut inimioara, i-am vazut coloana vertebrala, i-am vazut manutele si piciorusele, inima bate cu 144 de batai pe minut...e extraordinar. Acum trei luni, cand copilasul avea cam 2 luni si ceva, a facut prima ecografie: inimioara batea cu 146 de batai pe minut, bebelusul avea vreo 9 cm si deja la dimensiunea aceea i se vedeau manutele si piciorusele, capsorul, ochisorii, tot. Deci e numai o problema de dimensiune. Adica acelasi om este si la 2cm si la 9 si la 20 si la 60 si la 180. E un om, stiintific demonstrat. Sau tie ti se pare ca e jumatate de crima daca omori un om de 1m20 fata de unul de 2m?! ??? Indiferent de momentul in care se face, tot crima ramane. Iar daca omul matur se poate apara, acel copilas nu poate sa faca nimic, nimic, nimic.

Elena
Reply With Quote