View Single Post
Vechi 06.12.2009, 20:38:11
OmuBun
Guest

Implicit

Astazi, in timpul predicii, cand preotul vorbea atat de frumos despre viata Sf Nicolaie, dar si despre minunile de mai tarziu, m-a cuprins o bucurie pe care nu pot s-o descriu in cuvinte. Aveam pe cei doi fii alaturi de mine, si i-i datoram lui, acestui minunat Sfant Nicolaie, de care am scris pe celalalt topic. Ce s-ar fi intamplat daca in acea seara nu s-ar fi intamplat acel eveniment - pentru unii banal, pentru mine ciudat? Niciodata n-am sa stiu. Atunci, in noaptea de mos Nicolaie, s-au creat imprejurari prielnice, care au dus mai tarziu la casatorie. Mai mult: cu bucurie si smerenie, port numele acestui Sfant, iar intamplarea a fost cu-atat mai minunata. Avem doi copii pentru care avem toate motivele din lume sa multumim Lui Dumnezeu.
OK. N-ar fi fost ea, ar fi fost alta, ar fi fost alti copii, dar oare cu cine ar fi urmat sa-mi impart soarta si pacatul neamului? Continui sa cred ca nimic pe lume nu-i intamplator, iar Mos Nicolaie, pe langa faptul ca e un mare shugubatz, are o mare slabiciune pentru familie si ganduri curate!
Multumesc pentru a nu-stiu-cata oara Sfantului Nicolaie si Lui Dumnezeu ca i-a ascultat rugamintea de a fi mijlocitor!! Sincer doresc oricui o familie unita si vesela ca a noastra, cu copii buni si cuminti, care... inca mai cred in Mos Neculai si Mos Craciun la 12 si 14 ani.
Reply With Quote