Citat:
În prealabil postat de andreicozia
Vezi tu draga Elizabeta, tu spui ca Mintuitorul a spus clar ceva, da, de acord, insa oare de ce o fi vrut sa fie scump la vorbe si nu a elaborat ceva mai mult pe aceasta tema ci a lasat-o in coada de peste?
De ce nu ne-a spus nimic despre Terra si sfericitatea ei, atunci cind a amintit de stele, cer si astrii? Eu am o mare credinta in Mintuitorul nostru si mai ales in scoala pe care a lasat-o in urma lui - crestinismul- insa nu pot intelege aceste mici nelamuriri , sunt ca niste detalii tehnice care lipsesc dintr-un manual de folosire, ma intelegi?
|
Mda, Andrei, despre Terra si sfericitatea ei...hai sa vedem...un moment...gata, am gasit:
Sfânta Evanghelie după Luca, capitolul 17:
31. În ziua aceea, cel care va fi pe acoperișul casei, și lucrurile lui în casă, să nu se coboare ca să le ia; de asemenea, cel ce va fi în țarină să nu se întoarcă înapoi.
32. Aduceți-vă aminte de femeia lui Lot.
33. Cine va căuta să-și scape sufletul, îl va pierde; iar cine îl va pierde, acela îl va dobândi.
34. Zic vouă: În noaptea aceea vor fi doi într-un pat; unul va fi luat, iar celălalt va fi lăsat.
35. Două vor măcina împreună; una va fi luată și alta va fi lăsată.
36. Doi vor fi în ogor; unul se va lua altul se va lăsa.
Asadar, eu de-aici inteleg asa:
va fi si zi si noapte. Pai cum asa? Pai simplu, Terra e sferica...