Subiect: Holocaustul
View Single Post
Vechi 07.12.2009, 03:00:06
RuhKara's Avatar
RuhKara RuhKara is offline
Junior Member

Data înregistrării: 18.02.2008
Locație: Miercurea Ciuc
Religia: Ortodox
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru RuhKara Send a message via Skype™ to RuhKara
Implicit

vorbe....vorbe...rostite fara cunostinte cu adevarat reale..."adevarurile" istorice oficiale ... nu mai zic nimic...traiti in continuare cu ochelarii aia de cal pusi pe ochi ....sunt dispus sa accept orice teorie dar sa fie bine argumentata... mai bine cred intr-un experiment extaraterestru esuat decat in faptul ca cine stie ce ...cine se simte ...ies de pe acest topic dorind sa nu mai discut in van despre idei despre care nu avem cum sa stim adevarul bine stiind ca manipularea in masa se foloseste de cand e lumea si pamantul....adevaruri...minciuni...fix problema noastra a tuturor caci vom suferi enorm...si nu pt ca asa a dictat Dumnezeu sau nu stiu eu ce inger decazut ....vom suferi pt ca noi ne-o facem cu mana noastra...adevarul ca evreii nu meritau(omeneste vorbind)suferintele holocaustului dar a te folosi de acestea pt a te scoate mult timp din alte chestii nasoale...Va sarut frateste si va doresc sarbatori fericite tuturor...fie ca sufletele tuturor sa se umple de bucurie si fericire in preajma sarbatorilor de iarna...cu deosebit respect...un suflet intunecat
Reply With Quote