Citat:
În prealabil postat de Noesisaa
 Imi si inchipui ilaritatea momentului.
E posibil sa fi fost cineva cu oarece probleme mintale totusi, nu-i de ras.
|
Da' de unde! Mai multe persoane au incercat, in timpul slujbei, sa ia agheazma. Erau pelerini veniti de departe, probabil. S-au inchinat la moaste si acum venisera sa ia si agheazma. Poate ca statusera la coada afara, la moaste, cateva ore, insa cred ca mai puteau astepta o ora pana sa se termine slujba si sa nu mai deranjeze pe nimeni. O gramada de persoane cu par alb in cap incercau sa se strecoare printre lume, care, si asa, statea foarte inghesuita in biserica. Nu era loc nici sa arunci un ac, daramite sa te poti intoarce ca sa faci loc cuiva sa treaca, iar de datul sticlei din mana in mana nu mai putea fi vorba, cei care se aflau langa butoiul cu agheazma hotarasera ca nu mai doresc sa fie deranjati in continuu. Evident, nu s-au lasat pagubase si au facut o bresa pe undeva... Si eu am fost putin inghiontita si facuta piftie, dar am reusit sa ma concentrez la slujba (sunt obisnuita cu asemenea atitudini!), care a fost dumnezeiasca. Si, la urma urmei, mie chiar imi place ravna, dar nu prea inteleg de ce voiau sa ia agheazma in sticla taman atunci!