ionut, din pacate se pare ca esti lovit din ambele flancuri si e foarte greu sa-ti mentii echilibrul sufletesc. Eu zic ca ai noroc fiindca ai o sotie iubitoare dupa cate inteleg, iar asta trebuie sa va dea putere sa va ridicati deasupra tuturor problemelor. Cu "baba", nu stiu ce sa spun?! De obicei astea sunt niste sarlatane, care inventeaza tot felul de prostii incredibile, astfel incat singura voastra scapare vine numai... de la ea!... Nu e cazul sa fiti nici prea creduli si oricum, nu aceasta-i calea. Eu cred ca daca ti-a dat Dumnezeu inspiratia sa scrii si sa ceri sfatul pe-aici, esti pe drumul cel bun, daca vei si tine cont de aceste sfaturi. Altfel... nici nu stiu cum sa te sfatuiesc. Noi putem sa-ti spunem sa va cautati un bun duhovnic si sa mai mergeti macar din cand in cand la sf liturghie, dar ti-am putea parea... habotnici... Presupun ca nu prea sunteti voi obisnuiti cu astfel de... indeletniciri, daca ati ales sa mergeti la "baba". Totusi, macar nu eliminati din calculul vostru si aceasta varianta. Dumnezeu va iubeste si va da tot felul de semne. De voi depinde sa ii deschideti usa inimilor voastre.
Cat despre bunica ta, o inteleg doar intr-o mica masura. Nu prea e "dusa des la biserica", daca incearca sa destrame o casnicie, din motive atat de subiective. Dumnezeu sa-i dea intelepciune ca niciodata nu se stie ce-i rezerva soarta. De obicei, astfel de persoane ajung in final la mila celui caruia i-a facut viata un infern. Ii doresc tot binele din lume, dar tare ma tem ca am dreptate. Iar in acest caz, sper ca sotia ta sa-si pastreze sufletul mare si bun si sa nu se razbune.
Fiti binecuvantati si sa va dea Dumnezeu putere de a rabda, de a iubi, de a ierta si de a intelege!
Last edited by OmuBun; 07.12.2009 at 15:27:40.
|