View Single Post
Vechi 07.12.2009, 16:04:02
AndruscaCIM's Avatar
AndruscaCIM AndruscaCIM is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.08.2009
Locație: Germania
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Miha-anca Vezi mesajul
In general: Cand vezi ca nu e bine, ar trebui sa-ti pui intrebari. Nu trebuie multa scoala, ca sa fii sincera cu tine.
Cum vrei sa schimbi o situatie, daca nu faci nici o schimbare de nici un fel. Ai impresia ca tu le faci pe toate bine, si dai vina doar celuilalt...
Deci, ceea ce vroiam sa spun, este ca trebuie sa faci niste schimbari , daca vrei sa iti fie bine. Unde exista un efect, exista si o cauza. Cauta cauza, vezi ce e de facut si imbunatateste situatia.
Mie nu-mi plac situatiile, in care cineva se aseaza neputincios si isi plange de mila, fara a indrepta ceva. Se cheama pasivitate si lipsa de comunicare.
In cazul in care barbatul este betiv, Pr. Arsenie Boca recomanda divortul, pentru a se evita punerea in pericol a vietii unuia dintre soti.
Violenta este un efect. Care este insa cauza? Raspunzand la aceasta intrebare, vei gasi solutia.
Eu sincer cred ca nu conteaza cum e o femeie si ce face..si asta pentru ca nicio femeie nu ar trebui lovita, batuta sau orice altceva din gama asta.

Un barbat intreg la minte si educat si care e de respectat nu da intr-o femeie oricum ar fi ea.

Nici femeia adulterina, nici cea betiva, nici cea cu gura mare ( pentru ca orice barbat stie cu cine se insoara si atunci trebuie sa accepte alegerea facuta!!!!)...si nici un gen de femeie nu trebuie sa fie batuta de nimeni, cu atat mai mult de sot.

Imi pare rau, dar nu imi place deloc autovictimizarea sau indreptatirea barbatului de a ridica mana...in nici un caz!!!
Reply With Quote