Citat:
În prealabil postat de DraGos
Deci, fata asta a lesinat in biserica la acel moment cind a avut acest ritual,si a mai avut stari de rau si in timpul liturghiilor, iesit afara, varsaturi, si dupa cele 40 de liturghii si in timpul acestei perioade, la fel, starile de rau s-au agravat, au aparut gindurile de sinucidere si multe altele; cununiile de salcie se pun in anumite zone pe capul tinarului mort si al fetei.
Sigur, nu eu sunt mortu. :)
|
Mai vocea aia nu cred ca era a Maicii Domnului. eu cred ca era o inselare. pentru ca altfel nu se explica aceste ganduri de sinucidere si starile de rau. trebuie sa gasiti un preot imbunatatit duhovniceste care sa-i dea leacul potrivit pentru aceste "simptome". Si in umila mea opinie, o spovedanie detaliata i-ar fi de mare ajutor.
Domnul sa fie cu voi!
Invierea lui Hristos vazand sa ne inchinam Sfantului Domn Iisus, Unuia Celui fara de pacat. Crucii Tale ne inchinam Hristoase si Sfanta Invierea Ta o laudam si o marim, ca Tu esti Dumnezeul nostru, afara de Tine pe altul nu stim, numele Tau numim.
Veniti toti credinciosii sa ne inchinam Sfintei Invierii lui Hristos; ca iata a venit prin Cruce bucurie la toata lumea.
Totdeauna binecuvantand pe Domnul, laudam Invierea Lui, ca rastignire rabdand pentru noi, cu moartea pe moarte a calcat.
Last edited by gabriela_iagar; 07.12.2009 at 16:25:07.
|