View Single Post
Vechi 07.12.2009, 18:55:34
Danut7 Danut7 is offline
Banned

Data înregistrării: 30.07.2009
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de LiviuBelu Vezi mesajul
Religia este pe moarte. Fie ca va place sau nu sa credeti religia dispare.
Preotii au ajuns sa nu mai creada in d-zeu ci doar sa se prezinte la slujbe ca la birou.
Oamenii incep sa aiba acces la o educatie libera, in ciuda eforturilor bisericii de a se impotrivi gandirii libere.
Intre biserica si stiinta nu va fi niciodata armonie. Biserica se simte amenintata de faptul ca stiinta progreseaza si descopera incontinuu in timp ce ea bate pasul pe loc cu o carte scrisa acum 2000 de ani de niste personaje cu o sanatate mintala indoielnica.
Intre biserica si stiinta nu va fi niciodata armonie. Stiinta va combate biserica pentru ca este violenta,pasiva la suferintele semenilor si mincinoasa.
Biserica este o capusa dependenta de bani, putere politica, razboaie, cladiri reci care nu ajuta in mod palpabil nici un suferind si mosii nesfarsite.

Asadar "Teologie-Stiinta=ARMONIE!!!" este de fapt o incercare de compromis ieftin care nu va duce nicaieri.

Pace.
Din punctul meu de vedere si din putina mea observatie , Religia este in crestere si credinta oamenilor.Cel putin raportat la orasul meu si cred ca nu numai.Bisericile parca au devenit mai pline ca altadata, iar subiectele religioase din ce in ce luate mai in serios.
Reply With Quote