Subiect: Botezul in BOR
View Single Post
Vechi 07.12.2009, 19:45:28
BogdanF2 BogdanF2 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 09.10.2008
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Antoni0 Vezi mesajul
Imi retrag toate declaratiile despre BOR. Dumnezeu prin marea Sa bunatate mi-a aratat unde se afla Dreapta Credinta.

Pur si simplu ma ingrozesc de atitudinea mea anterioara si despre hulirea Duhului Sfant! Prin comportamentul asta “ultra-zelotist” am renegat lucrarea Sfantului Duh, am renegat Sfintenia Sfintilor Arsenie Boca, Sfantul Valeriu Gafencu, Sfantul Ilie Lacatus, validitatea tainelor si alte sute de minuni.

Mergand pe linia Sfantului Iosif Pestereanul si a Sfantului Paisie Aghioritul ma reintorc la Sfanta Biserica Ortodoxa, Mama noastra!

Multumesc Hristoase!
Ma bucur de revenirea ta, frate Antoni0. Ce anume te-a facut sa-ti schimbi parerea?

Trebuie sa avem grija sa mergem pe "cararea imparateasca", sa avem grija sa nu cadem nici de-a stanga si nici de-a dreapta.

Despre BOR (din care fac parte): stiu ca directia ecumenista e gresita, dar nu e in puterea mea sa decid unde trebuie trasa linia. Am insa incredere in cuvintele Pr. Iustin Parvu care raspundea asa la intrebarea daca sa mai intre lumea in bisericile unde s-au facut slujbe ecumeniste: "cand veti vedea ca se impartasesc unii de la altii, sa plecati de acolo".

Doamne ajuta!

Bogdan.