Citat:
În prealabil postat de valy72001
Mai aveti putin. Daca cactusii si-ar trage seva din adanc din oasele vre-unui mort ne-putrezit de tot, s-ar putea sa va ajute. Minuni incoltesc la tot pasul in drumul pe dreapta-credinta. Daca iti plac discutiile caustice gandeste-te ca Isus n-ar fi iubit in felul tau iar Doriana a fost in toate discutiile un model care poate spune : Calcati pe urmele mele ca si eu calc pe Urmele Domnului Hristos! N-as spune ca tu ai fost mereu politicoasa. De asemeni se pare ca nu ai habar de nici un fel despre invatatura Apostolilor! Nu ai nici simpatie fata de sora ta intru-credinta, Ioana Andreia care este o persoana stimabila.
|
Vai vai vai...mai reciteste inca o data postarea ta si poate vei observa cum este cel care da sfaturile si atitudinea lui vis a vis de respectul fata confesiunea mea, Ortodoxia!!!
Oricum...ai putea totusi incerca sa raspunzi intrebarilor mele si nu sa actionezi in modul asta, lovind in mine, pentru ca pe mine nu ma intereseaza opinia ta in aceasta directie...ci cea legata de Ortodoxie!!!