View Single Post
Vechi 07.12.2009, 20:02:38
LiviuBelu LiviuBelu is offline
Member

Data înregistrării: 07.12.2009
Implicit

Citat:
În prealabil postat de MariS_ Vezi mesajul
Noi respectam credinta fiecaruia. Pace tie.
Asta e parerea ta,o respect dar nu-ti face religia mai buna.Crestinismul a fost impus prin foc si tortura, de ce uitati toti asta?

Citat:
În prealabil postat de Danut7 Vezi mesajul
...raportandu-ma la teoria evolutiei pana acum nu am gasit nici un argument valabil care sa ma faca sa cred in ea.
Evolutia nu este o religie care-si face propaganda ca sa crezi in ea, ci este o simpla teorie pe care o gasesti credibila sau nu. Spune-mi, te rog, cum te-ai "raportat" tu la teoria evolutiei.
Te-ai obosit sa citesti macar un tratat care descrie evolutia ? Iti garantez eu ca este o lectura fascinanta.

Citat:
În prealabil postat de Danut7 Vezi mesajul
Din punctul meu de vedere si din putina mea observatie , Religia este in crestere si credinta oamenilor.Cel putin raportat la orasul meu si cred ca nu numai.Bisericile parca au devenit mai pline ca altadata, iar subiectele religioase din ce in ce luate mai in serios.
E bine ca ai subliniat modestia. Lumea este mult mai mult decat putina ta observatie. Mediatizarea ascensiunii ateismului este puternic cenzurata de catre biserica din motive lesne de inteles dar ea exista. Omul devine din ce in ce mai lucid, e un proces natural pe care unii il numesc evolutie.