View Single Post
Vechi 07.12.2009, 20:38:30
valy72001
Guest

Implicit

Citat:
Īn prealabil postat de AndruscaCIM Vezi mesajul
Vai vai vai...mai reciteste inca o data postarea ta si poate vei observa cum este cel care da sfaturile si atitudinea lui vis a vis de respectul fata confesiunea mea, Ortodoxia!!!

Oricum...ai putea totusi incerca sa raspunzi intrebarilor mele si nu sa actionezi in modul asta, lovind in mine, pentru ca pe mine nu ma intereseaza opinia ta in aceasta directie...ci cea legata de Ortodoxie!!!
Scuze, dar este o invatatura atat de utilizabila in Ortodoxie incat oamenii chiar explica astfel fenomenele. Citeste ce s-a scris pe forum in dreptul Moastelor si vei vedea ca nu am exagerat prea tare. Exista cadavre care se impart si se vand pe bani existand chiar o concurenta intre biserici pentru ele. Exista si explicatii. Unii chiar se intreaba de sunt favoritisme in imparteala oaselor, sau daca aduc vre-un beneficiu financiar preotilor care sunt vizitati mai des de catre mireni. Totusi scriptura este clara in sensul acesta. Vezi toate versetele in care Dumnezeu condamna pe cei ce vorbesc cu mortii. Iar Biserica invata sa aiba o relatie de partasie, chiar, cu acestia. Vindecarea s-ar da in functie de partasia fizico-spirituala dintre un mort si credincios. Tot Biblia ne invata sa ne adresam direct Tatalui (vezi rugaciunea Domneasca - Tatal Nostru)si credinta in Isus Singurul Mijlocitor. Aceasta este singura credinta Mantuitoare. Biblia raporteaza si alte minuni dar ele nu au in cadru Mantuirea ci mai degraba avantajele fizice-momentane. Credinta si sfintirea, indreptatirea sunt procese si stari momentane in acelasi timp. nu tin de minuni ci de consacrare continua, chiar si in ciuda lipsei minunilor. Trec in mare sa-ti spun ca epistolele pun ca semn al sfarsitului minuni facute de Satan si coruptia bisericii, iar antihristul in fruntea bisericii crestine, a bisericii lui Hristos. Pentru asta trebuie sa studiezi in special Apocalipsa si Daniel dar si evangheliile si epistolele, deci Toata Biblia :)