Citat:
În prealabil postat de andreicozia
Prin tine vorbeste democratia prost inteleasa, Andrei. In schimb in dictatura fi sigur ca ai fi fost NEVOIT sa respecti pe oricine s-ar fi perindat pe la putere. Nu insa sa-l si urmezi in ceea ce face.
In orice caz imi pare rau ca lucrurile s-au inrautatit Cristi, te inteleg...
Cunosc multa lume care s-a dus la vot in mod special pentru ca acest individ sa nu iasa...si tot degeaba
|
Respectul fata de autoritati este o porunca hristica având scopul de a arata lumii ca ei, crestinii sunt oameni smeriti. Dar când ca autoritate e o caricatura, nu mai e cazul sa o respectam.
Cât despre mine, nu l-am respectat pe Ceausescu, îl desconsideram în public, la liceu sau în alte ocazii si când a venit revolutia am fost în primele rânduri si lânga primii morti ai Bucurestiului.
Poate tu ai fost mai viteaz, dar oricum a da lectii de democratie e aiurea, nu democratia ni se cere s-o respectam de catre Biserica.
Citat:
În prealabil postat de antoniap
Daca avem conducatorii pe care-i avem inseamna ca starea noastra duhovniceasca e jalnica. In primul rand trebuie sa vedem starea duhovniceasca a neamului romanesc. Nu cumva L-am suparat pe Dumnezeu prea tare? Daca Dumnezeu ingaduie astfel de stapaniri inseamna ca acesta e un semnal de alarma si un indemn serios la pocainta. E clar ca in aceste vremuri nu putem sa ramanem doar caldicei.
|
Nu e asa, oamenii sunt înselati de acesti mincinosi. Daca au votat un ticalos nu înseamna ca sunt ticalosi ci naivi.