Subiect: DUHOVNIC
View Single Post
Vechi 07.12.2009, 23:23:40
Noesisaa's Avatar
Noesisaa Noesisaa is offline
Senior Member

Data înregistrării: 10.10.2008
Locație: Christendom
Religia: Catolic
Implicit

Sigur, Geo, ai mare dreptate. Dar orice ai spune, si oricum te-ai gandi, cred ca cel mai bun sfat pe care il poti da cuiva este sa isi gaseasca un duhovnic pe care sa il admire, care sa ii poata fi exemplu de viata si pe care poate sa il respecte.

Citat:
Reporterita nu a fost trimisa de membri Bisericii de la Mitropolie! (cunosc cazul deoarece e din Mitropolia mea)! Daca Mitropolitul primea reclamatii aspra lui, o facea in tacere! Asadar, este lucrarea vrajmasului si oricare este cauza parintelui in cadere, NU MA INTERESEAZA!!! Ar trebui sa ne doara pe toti, caci toti suntem membre ale Aceluiasi TRUP: Hristos!!! Daca un madular sufera, tot trupul sufera!!! De aceea si pe mine ma doare si NU indraznesc sa judec o sluga a lui Dumnezeu!
Vezi, asta este o problema. Calugarul acela nu era cred la prima incercare in care facea tot felul de avansuri deocheate unei tinere venite pentru sfat si spovedanie. Dar s-a dus vreuna la mitropolie ca sa se planga? Nu. Ca doar e pacat sa reclami un preot. Si daca il reclami il judeci, si iaca intri in pacat si mai mare. Asa ca mai bine nu spui nimic si numai barfesti pe la spate. Dar ieromonahului aluia i s-a dus buhul, cum se spune, pana a aflat si presa. Si de aici pana a ajunge in ziar si la televizor e cale foarte scurta.

Cred totusi ca ignorand sau tolerand, pe principiul ca nu judecam, greselile preotilor facem mai mult un deserviciu bisericii decat un serviciu.
Reply With Quote