Citat:
În prealabil postat de Florin-Ionut
S-ar putea sa gresesc, insa eu stiu ca regii, imparatii, presedintii sunt randuiti de Dumnezeu sa stapaneasca peste tari. Nu incalca aceasta limitare libera noastra alegere? Pentru mine e logic si firesc faptul ca avem vointa proprie la modul personal, particular, insa unele lucruri, sa le zic marete, sunt hotarate de sus, mai presus de vointa si de judecata noastra. Asa e sau ma insel?
|
Parerea mea e ca multa lume gandeste sub un anume jug, sub o anumita limitare, si nu reuseste sa depaseasca aceasta limita, sa o sparga si sa gandeasca obiectiv si rational. Din nenorocire, inteligentilor care chiar reusesc sa faca asta li se spune ateisti, desi un ortodox ar putea gandi foarte bine sub indoctrinare. Inca o data, parerea mea este ca Domnul nu alege nimic, El permite. Chiar si lucrurile marete, care de fapt, pentru El si unii din noi, sunt lucruri marunte. Stii vorba aceea, scuze daca o sa fiu vulgar, "shit happends?" Pur si simplu, se intampla lucruri. Nu neaparat alese de Dumnezeu. Unele le poti preconiza, alte nu. E la "voia sortii" sa zic asa, ca nu ma pot exprima altfel. Si inca o data, din nenorocire, am vazut in multi crestini ortodocsi tendinta de a ghici un inteles in toate, de a da o forma in toate, de a spune ca "asa a fost sa fie", "asa a ales Domnul" pentru orice eveniment surprinzator. O tendinta de a "stapani" si controla lucrurile.
Eu sunt in control si la adapost, pentru ca Dumnezeu il va alege pe noul presedinte. Priveste si urmatoarele citate.
Citat:
În prealabil postat de andreicozia
Libera alegere a electoratului este o iluzie. Oricit s-ar stradui sa-L elimine prin "democratie", tot Dumnezeu alege, asa cum ii alegea si pe imparati
|
Citat:
În prealabil postat de mita100
cum este posibi k din 1989 suntem condusi de masoni(diavoli").
suntem un popor crestin si asa trebui sa ramanem numai prin rugaciune ii putem inlatura.Doamne ajuta
|

Inca o caracteristica interesanta: conspiratia, care iti ofera control si temeri in acelasi timp.
Sunt in control daca stiu de conspiratia lor.
Citat:
În prealabil postat de Florin-Ionut
Basescu a castigat cu 50,33 % . Un 3 repetat inseamna un mai bine pe care il asteptam cu multa speranta din partea presedintelui.
Geoana a pierdut cu 49,66 %. Cifra 6 arata suferinta lui Geoana si a PSDului, iar urmatorul 6 o subliniaza. Sau poate ne arata suferinta repetata pe care am fi indurat-o noi toti daca balaurul cu multe capete iesea invingator.
Doamne, ocroteste-i pe romani!
|
Inca o data, "ghicirea" in numere, ca unul apartine diavolului, altul lui Dumnezeu. Geoana nu este un balaur cu multe capete. Este un om. Voi chiar atat de incuiati sunteti? Prefectul orasului meu ne-a incurajat cu noile pasapoarte:"Va asigur ca nu se pot falsifica in procentaj de 99,9%". Daca intorci procentajul, de aici concluzionezi ca Pascan este un satanist? Ca este impotriva ortodoxiei? Ca este un mason facand parte dintr-o conspiratie internationala ce are in agenda dominatia lumii?
Presedintele Romaniei a iesit in urma voturilor cetatenilor acestei tari. A iesit Base. Dumnezeu a permis asta.