Citat:
În prealabil postat de LiviuBelu
Asta e parerea ta,o respect dar nu-ti face religia mai buna.Crestinismul a fost impus prin foc si tortura, de ce uitati toti asta?
|
Sper ca poti sa-ti sustii afirmatia in cauza, daca da , te rugam si sa o faci.
Citat:
Evolutia nu este o religie care-si face propaganda ca sa crezi in ea, ci este o simpla teorie pe care o gasesti credibila sau nu. Spune-mi, te rog, cum te-ai "raportat" tu la teoria evolutiei.
Te-ai obosit sa citesti macar un tratat care descrie evolutia ? Iti garantez eu ca este o lectura fascinanta.
|
Evolutia , teoria evolutiei "darwinismul" si "neo-darwinismul" nici macar nu este o stiinta.Este o pseudo-stiinta.O aberatie contestata de multi oameni de stiinta , biologi , chimisti s.a.m.d.
Cunostintele de baza le am.Dar nu cred in evolutie , macro-evolutie , darwinism si neo-darwinism.In schimb cred in design inteligent, care nu are nici o legatura cu evolutia lui Darwin.Am sa-ti dau niste citate.
“Mutațiile apar fie prin erori spontane în timpul reproducerii ADN-ului, fie ulterior, prin efectul agenților fizici sau chimici asupra ADN-ului.”
The Nature of Life, John Postlethwait and Janet Hopson, McGraw-Hill, 1995, pag. 256.
“Unii biologi contemporani, imediat ce observă o mutație, vorbesc despre (macro) evoluție... Această schemă logică este totuși imposibilă:
Mai întâi, pentru că ipoteza principală nu este nici evidentă, nici generală; în al doilea rând, pentru că concluzia nu corespunde datelor. Indiferent de cât de numeroase ar fi, mutațiile nu produc nici un fel de evoluție.”
Pierre Paul Grasse (zoolog, fost titular al Catedrei de Evoluție la Sorbona timp de 30 ani), Evolution of Living Organisms, 1977, pag. 88.
“În toată literatura despre știința vieții pe care am citit-o, nu am găsit niciodată ideea că mutațiile ar avea vreo contribuție în bine...
Lee Spetner (Doctor în Fizică – MIT), Not By Chance, 1997, pag. 131, 138.
“Mutațiile sunt fenomene rare, iar schimbarea simultană chiar și a doi aminoacizi reziduali dintr-o proteină este foarte puțin probabilă…
Cineva ar putea crede că schimbând constant câte un aminoacid odată, în final s-ar putea schimba substanțial întreaga secvență…
Totuși, aceste schimbări minore vor conduce la o situație în care enzima nu-și mai îndeplinește rolul inițial, dar nici nu și-a început noile sarcini. În acest moment se va distruge – împreună cu organismul care o poartă.”
Maxim D. Frank-Kamenetski, Unraveling DNA, 1997, pag. 72.
(Profesor la Brown U. Center for Advanced Biotechnology and Biomedical Engineering)
“Îndrăznesc să afirmă că conceptul de bază al selecției naturale, așa cum e el definit de neo-darwinism, este fundamental greșit...”
Neil Broom, How Blind Is the Watchmaker, 2001, pag. 165 (doctor în Chimie și Știința Materialelor)
“În timp ce modelul de selecție naturală al lui Darwin apare frecvent în manualele de biologie, el a fost foarte criticat recent din mai multe motive. Prezintă un defect major atunci când vine vorba de dezvoltarea treptată a sistemelor biologice…
Ariel Roth (doctor în Biologie), In Six Days, 2000, pag. 90
Componentele nu funcționează până când toate interdependențele nu sunt prezente iar sistemul funcționează și îi conferă organismului o anumită valoare pentru supraviețuire.”
Problema este aceea că însuși sistemul selecției naturale pe care-l propunea Darwin tinde să elimine componentele interdependente ale sistemelor complexe pe măsură ce acestea se dezvoltă
Citat:
E bine ca ai subliniat modestia. Lumea este mult mai mult decat putina ta observatie. Mediatizarea ascensiunii ateismului este puternic cenzurata de catre biserica din motive lesne de inteles dar ea exista. Omul devine din ce in ce mai lucid, e un proces natural pe care unii il numesc evolutie.
|
Prietene dumneata ai intrat recent in Biserici sa vezi?Eu personal mai umblu din cand in cand la Biserica si observ audienta fata de alti ani este mai mare.Chiar si subiectele religioase sunt luate tot mai in serios de oameni , de media s.a.m.d.Nu stiu pe baza a ce faci dumneata afirmatia ca ateismul este in ascensiune.Cel putin in tara noastra eu as zice ca e exact contrariul.