View Single Post
Vechi 08.12.2009, 15:31:13
AndruscaCIM's Avatar
AndruscaCIM AndruscaCIM is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.08.2009
Locație: Germania
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Doriana Vezi mesajul
Opreste-te din visare, Andrusco, sa nu cazi din pat. Eu pot face o conventie cu tine: eu nu mai rostesc cuvantul "penticostal" si tu nu mai rostesti cuvantul "ortodox" . Sa vedem care e mai sectar dintre noi si daca mai ai ceva de vorbit, afara de propaganda. Aha, vor ramane rasetele , desigur...
..ok...la rasete nu pot renunta, eu rad foarte mult in general, o fi bine..o fi rau, Dumnezeu stie!

Oricum ar fi, ti-am mai spus nici macar nu mai tin de dialogul interconfesional afirmatiile referitoare la modificarea istoriei , istoriei Crestinismului, interese de tot felul, modificarea Bibliei, erezii intercalate in opinia sectarilor din primul secol desi ei nu cunosc Sfanta Traditie si nu exista nicio unitate intre sectele existente ( mai ales cand se stie ca Ortodoxia a luptat intotdeauna impotriva tendintelor eretice, si asta din primele veacuri)..si atunci este clar ca vine atasamentul tau pentru cultul penticostal impotriva tuturor religiilor si Bisericilor care tin cont de absolut toate aspectele existente contestate de tine ( Sfanta Scriptura, Sfanta Traditie, Istoria Crestinismului, Istoria ca atare, Sinoade Ecumenice, Caonul Bibliei alcatuit de noi, Hotarari Sinodale, Imparati Crestini, Sfinti Parinti, Sfinti, Marturii, Arheologie..etc)...asta e parerea mea si nu pot fi de acord cu tine sub nicio forma sub acest aspect!

Daca vei incerca sa privesti obiectiv afirmatiile fiecarei secte in parte, absolut fiecare neaga voit Sfanta Traditie, Istoria Crestinismului si pe toate celelalte culte sau religii de dinaintea ei, deci toate evidentele care vin in totala contradictie cu practic...fiecare secta in parte, de ce...din cauza fondatorului care a negat tot ce s-a intamplat pana la el, pentru a capata autoritate si a fi privit ca un slujitor pertinent al Bisericii si a introduce dogme, puncte de credinta, interpretari unice si foarte originale..toate conducand insa spre mentinerea imaginii de profet nealterata!

Mai departe, fiecare fondator isi aroga dreptul de a fi profet adevarat, credincios adevarat si nici unul nu apreciaza sau tine cont de ceilalti existenti, nu e ciudat? Asta nu poate inseamna decat ca totusi trebuie cautat Adevarul in toata reteaua asta de secte, fondatori, profeti, prooroci...pentru ca eu numai concluzia asta o pot creiona!

Parerea mea....