Citat:
În prealabil postat de Danut7
Sper ca poti sa-ti sustii afirmatia in cauza, daca da , te rugam si sa o faci.
|
Nu ma simt obligat sa-ti predic din lucrarea pe care ar trebui sa o cunoasteti toti dar de dragul discutiei...
Doar cateva pasaje dintre multele in care dumnezeu se foloseste de violenta si o glorifica.
Deuteronomul 17:12
Ucideti ereticii(si va mai intrebati de ce ma tem de crestini) = "Omul care, din mândrie, nu va asculta de preotul pus acolo ca să slujească Domnului, Dumnezeului tău, sau care nu va asculta de judecător, omul acela să fie pedepsit cu moartea."
Zaharia 13:3
Ucideti falsii profeti = "Și dacă va mai prooroci cineva, atunci, tatăl său și mama sa, înșiși părinții lui, îi vor zice: Tu nu vei trăi, căci ai spus minciuni în Numele Domnului; și tatăl său și mama sa, cei care l-au născut, îl vor străpunge, când va prooroci."
Isaia 14:21
ucideti copiii = "Pregătiți măcelărirea fiilor, din pricina nelegiuirii părinților lor! Ca să nu se mai scoale să cucerească pământul, și să umple lumea cu cetăți!"
Leviticul 26:23-25
ucideti din nou ereticii (a se observa creativitatea de care da dovada) = "Dacă pedepsele acestea nu vă vor îndrepta, și dacă vă veți împotrivi Mie, Mă voi împotrivi și Eu vouă, și vă voi lovi de șapte ori mai mult pentru păcatele voastre.
Voi face să vină împotriva voastră sabie, care va răzbuna călcarea legământului Meu; și când vă veți strânge în cetățile voastre, voi trimite ciuma în mijlocul vostru, și veți fi dați în mâinile vrăjmașului."
Deuteronomul 20:13-14
din nou crime, violuri si jafuri = "Și după ce Domnul, Dumnezeul tău, o va da în mâinile tale, să treci prin ascuțișul sabiei pe toți cei de parte bărbătească.Dar să iei pentru tine nevestele, copiii, vitele, și tot ce va mai fi în cetate, toată prada, și să mănânci toată prada vrăjmașilor tăi, pe care ți-i va da în mână Domnul, Dumnezeul tău."
Zaharia 14:1-2
aici d-zeu chiar ameninta ca va asista la violarea femeilor = Iată, vine ziua Domnului, când toate prăzile tale vor fi împărțite în mijlocul tău. Atunci
VOI STRANGE toate neamurile la război împotriva Ierusalimului. Cetatea va fi luată, casele vor fi jefuite, și
FEMEILE BATJOCORITE); jumătate din cetate va merge în robie, dar rămășița poporului nu va fi nimicită cu desăvârșire din cetate.
O infima parte din biblia pe care voi uitati sa o cititi.
Despre inchizitie, "sfintele" cruciade, holocaust, ce vrei sa-ti scriu ? Poate sa-ti transcriu cateva lucrari istorice intregi aici ? Pentru ca de citit pot paria ca nu ai facut-o vreodata.
Citat:
Evolutia , teoria evolutiei "darwinismul" si "neo-darwinismul" nici macar nu este o stiinta
|
Mai intai nu pot trece peste dezacordul gramatical, un lucru si alt lucru SUNT o stiinta.
Apoi...toate articolele alea pe care le-ai luat cu copy/paste de pe site-urile antievolutioniste confirma esenta si scopul stiintei, aceea ca cercetatorii se folosesc de punctele de intrebare pentru a se intoarce in laborator si a munci mai mult, perfectionare prin care intr-o buna zi se va trata cancerul, ceea ce ma indoiesc ca s-a facut sau se va face vreodata prin unirea palmelor si rostirea unor incantatii compuse de om.
Citat:
Prietene dumneata ai intrat recent in Biserici sa vezi?Eu personal mai umblu din cand in cand la Biserica si observ audienta fata de alti ani este mai mare.Chiar si subiectele religioase sunt luate tot mai in serios de oameni , de media s.a.m.d.Nu stiu pe baza a ce faci dumneata afirmatia ca ateismul este in ascensiune.Cel putin in tara noastra eu as zice ca e exact contrariul.
|
"Audienta" in biserica ta de cartier poate fi inzecita fata de anul trecut,este absolut irelevant, aceeasi credinciosi iau legea lui dumnezeu in brate ca sa-i raneasca pe altii. Dupa cum spuneam lumea se intinde pe o arie...un pic mai mare decat poti acoperi tu cu simturile si este...un pic mai mare decat tara noastra.Care, sa nu uitam, inca se mai zbate sa scape de comunism si de gandirea limitata.