View Single Post
Vechi 08.12.2009, 16:30:32
AndruscaCIM's Avatar
AndruscaCIM AndruscaCIM is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.08.2009
Locație: Germania
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de anaana71 Vezi mesajul
Andrusca animatoarea, animatoarea, animatoaareaaaa.... hahahahahahah... hai ca devine comic, o sa urmaresc sa vad in afara de animatoare ce ai sa ajungi? hahahahah.... ops, taci ca am ras, si rasul e de rau ..offfff..iar am ras. cica sa nu mai zici "ortodox", pai daca nu mai zici devii sectar, logic Andrusca nu te vad bine, ai grija: animatoare, ortodoxa, iti place sa razi, ntz,ntz,ntz.... Noroc cu danut care poate se "inchege" 2 vorbe care pot forma o discutie teologica.... hahaah... danute nici pe tine nu te vad bine.
Daaaa...asta e, animatoare ( imi pare rau ca l-a jignit aici si pe Danut, dar asta e), cosmonauta, desantata, mascota, port haine mulate, lipsita de bun simt, fara minte, inel in ratul porcului (de companie de ar fi macar, nu ar fi chiar atat de rau ) acusica mi se spune ca de fapt nici nu sunt ortodoxa ci scientoloaga...asta e, ce ti-e scris in frunte ti-e pus, dar de catre cine????..asta e intrebarea intrebatoare!...in orice caz eu mai astept "complemente directe"...m-am obisnuit de acum, m-am calit!!!