Citat:
În prealabil postat de Floar3
Geo.nektarios, acum fiecare cu parerea lui, nu trebuie sa ne certam si sa purtam ranchiuna. Mie imi place de tine desi nu ti-am spus asta, multe postari de ale tale m-au facut sa zambesc cu drag si vad ca ai ravna in tine, ceea ce e un lucru foarte bun... dar la subiectul asta chiar nu pot fi de acord cu tine si anume ca toti preotii au Duhul Sfant in ei, indiferent de circumstante. Te-as ruga doar un singur lucru, fara vreo urma de malitiozitate, nu mai pune atatea semne de exclamare, am impresia ca racnesti sau ca esti foarte inversunat... in rest numai de bine!
Iarta-ma daca te-am suparat... Doamne ajuta-ne sa ne iubim unii pe altii 
|
Iarta-ma frate!!! nu racnesc sunt foarte calm, dar tin mult pe tasta, nu am un motiv anume! Scriu foarte calm, mai ales de cand mi-ati spus mai multi ca sunt cam dur, nu mai scriu asa! Dar imi tin ravna si credinta si nu ma joc cu ea! Ce sustin despre preoti, o sustin din toata fiinta, caci am spus ca ce spun nu spun sa ma alflu in treaba sau sa umplu forumul de postari prisositoare! Spun din experiente si intamplari, spun din CREDINTA mea si din ceea ce Dumnezeu mi-a dat sa cunosc! Din ce stiu nu spun, ca nu e al meu, ci spun din ce a lasat Hristos prin Sfintii Parinti si sfintele invataturi! Ca eu cred ca TOTI preotii au Har indiferent de starea lui trupeasca sau sufleteasca, este CREDINTA MEA ca eu cred in SFINTA TAINA A PREOTIEI!!! Toti crestinii avem HAR, dar acest Har Sacramental il au numai preotii prin PUNEREA MAINILOR!!
Ca unii nu lucreaza la inmultirea Harului printre credinciosi, e vina lor, ei raspund de El! Dar asta nu inseamna ca NU il au pe Duhul Sfant. Toti il avem prin Sf.taina a MIrungerii cu
pecetea Harului Duhului Sfant! (detalii cartea Faptelor Apostolilor)
Multumesc de aprecieri, mi-ai mai spus, asta e a doua oara cand imi spui, dar sa stii ca eu nu fac nimic sa merit laude!
Toata suflarea (inclusiv eu si fratia ta) sa laude pe DOMNUL! 
Doamne ajuta si multe Bucurii Duhovnicesti!!!