Citat:
În prealabil postat de Doriana
Ba, pe danut l-a laudat ca poate purta o discutie serioasa pe teme biblice. Iar cu fusta mulata te-ai facut tu singura, altii doar au observat.
Ok, sa revenim la ale noastre. Sa te fereasca Dumnezeu sa nimeresti intr-o discutie intre femei... Nu degeaba nu sunt lasate sa predice in biserica... 
|
Off-topic: Lasa lasa, ca am fost analizata si luata la puricat de numa numa...nu s-a omis nici un detaliu, dupa care mi-au fost lipite numeroase etichete in frunte cu super glue!!!
Nu sunt lasate, dar care femeie ortodoxa si care mai ales a inteles Ortodoxia isi doreste acest lucru? Pe mine nici macar nu m-a sagetat vreodata acest gand...insa am avut ceva discutii cu fete care confunda drepturile omului si egalitatea intre sexe cu religia, si ma intrebau " Cum de tu care esti femeie poti gandi asa, nu te simti discriminata, nu ti se pare ca esti trimisa la cratita si la infasat bebelusi???"

Si eu am raspuns " Pai nu inteleg de ce m-as simti discrimata ca sunt femeie si nu barbat, adica de ce as simti asta?