View Single Post
Vechi 08.12.2009, 17:24:35
vsovi vsovi is offline
Banned

Data înregistrării: 16.02.2007
Locație: har†>>>s'C'e'r
Religia: Ortodox
Implicit

acuma unii se straduie sa aleaga un primministru...

le dau un sfat: asta, sau asta, ca uite-l shi pe isarescu-iliescu cum le cloceshte ceva, oare ce le-o fi clocind? asta? ce pune oare la cale? poate asta... sau asta ...

dar din spate sau din fatza pare ca vin nishte ajutoare... europene, sau de peste mari shi tzari, ajutoare care sunt gata sa prinda cu totzii guzganul de jungla... ca sa-i pregateasca acvariul sau cushca... primului ministru fireshte, iar apoi abea apoi incepe joaca... politica, fireshte... dupa cum au fost clocitzi.

domnule shi cand i-am vazut cat de vehemnt contesta alegerile, dupa ce au avut majoritatea in comisiile electorale, in toate sectziile de vot, atunci nu pot sa-mi explic decat faptul ca ei au furat alegerile, shtiu exact cum shi unde s-a fraudat, shtiu sa caute shi sa conteste aruncand pe adversari... zicand ca ar fi votat pentru Basescu... deci iata cata marshavie shi cat de jos au ajuns ca sa fure, iar apoi sa conteste aratand clar unde s-a furat shi aruncand vina in carca adversarilor politici... shi o lume intreaga o sa-i creada... ca daca nu le-a mers pacalirea shi credibilizarea furtului cu sondajele, atunci ashtia au shi solutzia de avarie... ca altfel de ce sa-i fi indemnat isarescu-iliescu la lupta apoi aratand ca o primadona ca el i-ar sfatui sa nu mai insiste... nici vorba el i-a indemnat exact ce urmeaza sa faca... sa conteste exact acolo unde shtiu ei ca sa furat din moment ce chiar ei au furat... deci cinism pana in panzele albe... la fel ca shi propaganda demagogiei naiv-prostanace extreme... ca doar sunt multzi ce trebuiesc pacalitzi cu televizorul shi massmedia... ca daca au ajuns 50% romani pacalitzi asta mie nu-mi miroase a bine... shi cum nu se lasa... am impresia ca or pune victoria in seama justitziei... ca pana la urma oamenii o sa creada ca iata, justitzia e cea care e dreapta... shi in ea sa ne punem sperantza... deci tactica masonico-kgb-ista e bine pusa la punct... nu se lasa exact ca shi aia ce incoltzitzi se detoneaza ca sa mai ucida din adversari... shi zic ca e o cauza dreapta... dar ashtia se detoneaza pentru minciuna shi putere... ashtia n-au nimic ce pierde... sunt in stare sa inghita toata camila marinareasca... numai ca sa nu lase vaporul sa plece din portul lor... din portul bosforului shi dardanelelor... ca acolo vor sa scufunde shi Biruintza... ca pe Basescu nu au reushit sa-l omoare cand a fost capitan dandu-i capitania unui sicriu de fier in vremea lui ceaushescu... dar Basescu nu s-a temut vazand cinismul celor care l-au facut capitan pe Biruintza...

astazi insa Biruintza a fost a Domnului...

maine s-ar putea sa se intoarca roata caci sherpii s-ar putea sa iasa din oua... caci au avut grija sa insamantzeze baietzii buni prin propaganda mediatica:

Last edited by vsovi; 08.12.2009 at 19:01:15.