View Single Post
Vechi 08.12.2009, 18:56:49
AndruscaCIM's Avatar
AndruscaCIM AndruscaCIM is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.08.2009
Locație: Germania
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Doriana Vezi mesajul
Probabil iti vor spune ca sabatarienii s-au transformat in adventisti. Nu stiu, eu nu tin sambata, dar cred ca fiecaruia i se da artarea Duhului spre folosul celorlalti. Ei nu sustin ca mantuirea e numai in cultul lor. Sunt destui np care mor ca martiri in tarile musulmane si comuniste. Noi primim mereu scrisori pe mail ca sa ne rugam pentru unul si altul care a fost arestat sau abuzat in terile fara toleranta religioasa. Stiu ca sunt altii care au renuntat la tot si merg in jungle periculoase , fara confort, uneori fara mancare sau posibilitatea de igiena, numai ca sa nu ii vada in iad pe oamenii aceia.
Si totusi mantuirea nu e oriunde isi imagineaza orice denominatiune ca este si nici atinsa oricum! Ortodocsii au motivele lor atunci cand sustin acest lucru, dar nu poate fi luat in considerare fiecare cult insistent care pretinde orice!

Eu nu cred ca Duhul Sfant se arata in nu stiu cate moduri, ci numai in unul si nu e ceva la ordinea zilei asa cum se speculeaza!

Cate unul mai moare prin tarile musulmane??? Pai mor atatia, doar nu mor numai sectari, mor si ortodocsi, mor romani, mor atatea nationalitati care se intampla sa fie pe acolo, mor si jurnalisti, cetateni ai lor, americani, din armata..dar pana la urma e normal, asa e in orice razboi...dar nu e un razboi impotriva sectarilor sau a Crestinismului, Doamne fereste!!!

Dar inainte de aparitia sectelor, stii cati crestini au murit si in ce moduri inca din primele secole, dar asta numai pentru faptul ca erau crestini...si nicidecum pentru ca se plimbau printre grenade, bombe si atacuri teroriste sau murind la intamplare?

Pai asa probabil ca in atacul de pe 11 septembrie or fi murit din toate denominatiunile nu? Au murit si evrei in Holocaust, dar din alte motive decat cele religioase, au murit la Hiroshima si Nagasaki asiatici dar pentru un experiment, in Vietnam si in toate razboaiele au murit oameni, au murit oameni de pe urma cataclismelor naturale, la cutremurul din '77 au murit cu siguranta o multime de ortodocsi logic...dar acestia nu cred ca sunt considerati martiri pentru credinta!!