View Single Post
Vechi 09.12.2009, 10:13:57
mariamargareta mariamargareta is offline
Banned

Data înregistrării: 04.12.2008
Religia: Ortodox
Implicit 160. Adepții pucioși răspândesc spamuri de bucurie pt.victoria Cârmaciului în alegeri

160. Adepții pucioși răspândesc spamuri de bucurie pentru victoria Cârmaciului în alegeri

Spre deosebire de liderii lor (care sunt hârșiți), adepții de rând ai ereziei pucioase nu și-au putut stăpâni bucuria infantilă că “s-a făcut voia Domnului” : Băselu’ a fost reales la al 2-lea congres (pardon...la al 2-lea mandat). Drept urmare, au început să răspândească spamuri de bucurie în jur. Dimpotrivă, liderii lor tac chitic, așteptând rezultatul contestației făcute de Mircea Geoană. Ei nu riscă să se discrediteze, lăudând prematur o victorie a la Pyrrus, care ar putea să se transforme într-o înfrângere. Dacă au noroc și Curtea Constituțională va valida rezultatul alegerilor, vor ieși și ei pe piață cu un “Cuvânt” triumfalist, ca venind de la Dumnezeu, în care să-i felicite pe români că și-au ales bine “capul”, iar Cârmaciului reales să-i sugereze că I-a rămas dator Dumnezeului DelaPucioasa, pentru sprijinul primit de la pucioși în campania electorală. Dacă deștepții de la Curte vor face pe deștepții și vor invalida alegerile, anunțând repetarea scrutinului, “Dumnezeul Pucioasei” îi va mustra aspru pe români pentru neascultarea voinței Lui și pentru răzvrătire și-i va amenința să fie atenți cum votează în runda a treia, că altfel va fi vai de “capul” lor!
Dar, să vedem cum arată un spam de bucurie pucioasă (identitatea destinatarilor a fost protejată, din anumite motive)

Fw: Ce spune Dumnezeu...
InboxX

Reply
... to me
show details 11:57 AM (3 hours ago)

from ... <...@....org>
to ... <...@gmail.com>

dateTue, Dec 8, 2009 at 11:57 AM
subjectFw: Ce spune Dumnezeu...
mailed-by....org

hide details 11:57 AM (3 hours ago)

...
-----------------------
...
-------Original Message-------

From: Maria I.
Date: 12/07/09 21: 35: 29
To: ...; ...; ...; ...; ...; ... si ...; ...; ...; ...; ...; ...; ...@yahoo.com; ...; ...@yahoo.com; ...; ...; ...; ...; ...; ...; ...; ..._...@yahoo.com
Subject: Ce spune Dumnezeu...

Domnul a zis si s-a făcut!
Eram curioasa să văd cum va lucra Domnul... și am văzut toată săptămâna trecută cum i-a lăsat să piară pe limba lor (și pe infatuarea, nedreptatea și prostia lor). Majoritatea partidelor și cu Geoană contra unui partid, cu Băsescu suținuți de Dumnezeu și de credința și nădejdea unei părți a poporului român. Sunt tare fericită ca s-a facut VOIA DOMNULUI! Dumnezeu să ne ajute pe toți și pe Băsescu ca să ieșim cu bine la liman.

111.doc
74K View as HTML Open as a Google document Download

Reply Forward

Documentul atașat reproduce același “Cuvânt al lui Dumnezeu” din 22 decembrie 2009, intitulat Cuvântul lui Dumnezeu pentru neamul român și pentru Traian Băsescu, în care s-au subliniat din belșug pasaje considerate “proorocii împlinite”, iar alte pasaje au fost evidențiate prin diferite fonturi sau au fost colorate cu roșu, albastru sau violet, după imaginația și sentimentalismul infantil al autoarei.