View Single Post
Vechi 09.12.2009, 13:06:06
LiviuBelu LiviuBelu is offline
Member

Data înregistrării: 07.12.2009
Implicit

Ai ocolit elegant raspunsul. Intrebarea nu a fost daca ai avut momente cand te-ai indoit, teribilism adolescentin am avut toti (mai nou acceptat de teologie ca fiind legat de modificarile hormonale si nu de ispita diavolului), eu te-am intrebat cu totul altceva. Daca nu stii sau din mai stiu eu ce motiv nu vrei o poti spune, o iau ca pe un refuz si trecem mai departe.

Citat:
În prealabil postat de Danut7
Conteaza foarte mult influenta parintilor in educatia copilului.
Inseamna ceva fraza asta pentru tine sau ai scris-o doar ca sa fii conciliant. Ai copii ? Ai cele mai de baza notiuni de psihologie infantila ? Stii ce efect au informatiile noi pentru un creier in plina dezvoltare care inca nu are simtul criticii ?

Citat:
În prealabil postat de Danut7
Dar eu nu stiam atat de multe despre stiinta cat poate cunosti dumneata
Bibliotecile au fost libere dintotdeauna, dezinformarea nu este o scuza pentru indoctrinarea actuala a celor mici. Cat despre mine, eu nu cunosc nici un procent din minimul pe care mi-l doresc, ba chiar tind sa cred ca stiu mai putin decat tine dar ma entuziasmeaza cunoasterea,sunt uimit de cat de complicata, frumoasa si plina de mister este lumea, imi petrec zilele rumegand ce am mai aflat si jucandu-ma cu gandurile pentru ca sunt liber, nu ma mai tine religia pe loc, nu ma mai obliga sa nu cercetez.

P.S. Ai ocolit si primele intrebari din postul meu. De ce dumnezeu, in omniscienta lui a lasat cartea de care depinde prezenta lui pe pamant atat de interpretabila ? Fiind perfect nu vad de ce insasi temelia lui este imperfecta. Nu vad de ce 6 miliarde (MILIARDE !!!) de evrei si mai stiu eu cati homosexuali au trebuit sa moara intr-un singur razboi. De ce evreii si nu populatia unui oarecare continent ? De ce homosexualii si nu violatorii ? De ce nu crestinii ?