View Single Post
Vechi 09.12.2009, 14:18:39
anaana71's Avatar
anaana71 anaana71 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 06.11.2009
Religia: Ortodox
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru anaana71
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Danut7 Vezi mesajul
Nu poti desparti un om care crede in anumite invataturi ale unui cult de cultul sau.In acest caz omul se indentifica cu cultul si credinta sa este ca cea a cultului sau.

Daca e o singura credinta, atunci de ce marturisesti mai multe?
avand in vedere ca esti singurul care "poti sa inchegi o discutie pe baze teologice" poti sa-mi explici:

Citat:
În prealabil postat de Doriana Vezi mesajul
Eu marturisesc o singura credinta : cea in Hristos. Nu cred in culte.
de ce exista penticostali? de ce sa ma mai duc la penticostali daca am "biblia" si credinta in Hristos (pe care o avem cu totii)? deci: am o singura credinta, nu cred in cult, dar sunt penticostal. ciudat. Col 1.18 “Și El [Hristos] este capul trupului, al Bisericii; El este începutul, întâiul născut din morți, ca să fie El cel dintâi întru toate. ” din cauza bisericii au tb sa-si dea un nume (penticostal)? ca daca nu au biserica (dar au credinta in Hristos si au "biblia") ar fi in afara "bibliei". deja ma doare capul, si am dat in meteahna lor de a despica firul in patru. dar mi s-a parut ciudat sa ai credina in Hristos si sa fii penticostal. se bat cap in cap : cred in Dumnezeu deci sunt diavolul.
tin sa preciez ca doresc doar raspunsul celui pe care l-am intrebat, raspunsul sectarilor nu ma interseaza